Actualizarea trimestrială Diablo 4 iunie se aruncă în povești, lumea deschisă și multiplayer

Sursa: Blizzard Entertainment

Ce trebuie sa stii

 • Diablo 4 a fost anunțat din nou la BlizzCon 2019.
 • Blizzard Entertainment oferă actualizări trimestriale cu privire la dezvoltarea jocului pe anului 2020.
 • Actualizarea trimestrială din iunie trece peste povestirea și designul lumii deschise.

În timp ce Diablo 4 este încă departe, Blizzard Entertainment continuă să ofere actualizări trimestriale privind diferitele elemente de dezvoltare. În timp ce actualizarea din februarie a trecut peste designul UI, actualizarea trimestrială din iunie pentru Diablo 4 se concentrează pe elementele de povestire, lumea deschisă și aspectele multiplayer.

Ca parte a acestei actualizări, echipa arată o artă conceptuală a unui demon, precum și trece peste procesul de „blocare”. Acest proces permite dezvoltatorilor să repete și să testeze foarte rapid idei fără a dezvolta activ prea mult. consulta arta conceptuala, formularul de „blocare” si materialul finit mai jos.

Sursa: Blizzard Entertainment

Această actualizare se referă și la procesul de povestire. Datorită dimensiunii jocului, diferite momente de povestire primesc niveluri diferite de atenție. În conversațiile standard, camera se trage ușor pentru a se concentra pe cine vorbește, păstrează totuși sau perspectivă izometrică. Cu câte conversația este mai importantă, cu atât animațiile din scenă vor fi mai detaliate. Pentru cele mai multe momente, scenele în real din motor vor fi folosite, deoarece permit un nivel mai mare de detalii, păstrând în timp timp aspectul personajului, armura și armele incluse.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pentru lumea deschisă, Blizzard a spus că o nouă caracteristică (și o populară cu testele de joc interne) este taberele. Acestea sunt locații care au fost invadate de inamici și, atunci când sunt curatate, se transformă într-un mic avanposturi prietenoase cu NPC-uri.

Sursa: Blizzard Entertainment

În cele din urmă, Blizzard a spus că găsirea echilibrului pentru multiplayer a fost dificilă. Așa cum stau lucrurile acum, temnițele și „momentele cheie ale poveștii” sunt private, doar pentru a fi experimentat de jucător și de orice prieteni din grupul lor. După aceea, orașele se transformă în centru social, cu câțiva jucători de găsit. Ocazional, un jucător poate fi găsit rătăcind pe drumuri. Mai mulți jucători vor apărea dacă sunt loc un eveniment mondial, cum ar fi luptat cu șefii Ashava sau o hoardă mare de canibali.

Diablo 4 nu va fi lansat în curând, dar sperăm că fanii dornici vor găsi acest aspect din culise util. Vom continua să ofere actualizări și acoperire pe măsură ce Blizzard publică mai multe știri. Când va ajunge în sfârșit, va fi disponibil pe Xbox One, PC și PS4.

Fii prins

Ediția Diablo III Eternal Collection

Răul așteaptă

Diablo III continuă povestea seriei Diablo, cu mai multe clase din care să alegi, precum și expansiunea Reaper of Souls și clasa Necromancer, acesta este cel mai bun mod de a juca Diablo III.

 • 48 USD pe Amazon
 • 40 USD la Best Buy
 • 40 USD la Best Buy

Xbox

Principal

 • Ce este Xbox Game Pass?
 • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
 • Căști Xbox One obligatorii
 • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
 • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
 • Xbox One X vs. Xbox Series S

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here