Diablo 4: Cât de mare este lumea deschisă?

Sursa: Blizzard Entertainment

Cel mai bun raspuns: Deși nu știm exact dimensiunea lumii în Diablo 4, știm că va fi cel mai mare joc din seria de până acum. Blizzard a confirmat în mod explicit că nu numai că Diablo 4 va fi mai mare decât orice joc din trecut, dar toată lumea este conectată.

  • Încărcați ușor: Blizzard Battle.card cadou net (de la 20 USD la Amazon)
  • Vedeți arta serialului: The Art of Diablo (28 USD pe Amazon)

Cât de mare este lumea lui Diablo 4?

Diablo 4 propune să fie cel mai mare joc din seria de până acum, iar dimensiunea lumii este doar o parte din asta. Blizzard a confirmat că lumea va fi mai mare decât jocurile Diablo anterioare și că, pentru prima dată, lumea va fi complet conectată. Asta înseamnă că, dacă jucătorii nu se află într-o tavernă, han, temniță sau altă zonă autonomă, toată lumea este deschisă pentru a fi explorată.

Cum este lumea lui Diablo 4?

În Diablo 4, lumea este împărțită în cinci regiuni distincte: Scosglen, Fractured Peaks, Dry Steppes, Hawezar și Kejhistan. Scosglen este o regiune forestieră în care vârcolacii și Oamenii Caprei pândesc, Vârfurile Fracturate sunt o zonă muntoasă înzăpezită, Steppele Seci găzduiesc clanuri brutale, Hawezar este o mlaști în care vrăji mâinile practice meșteșugul, iar Kejhistanul este plin de vânt. Fiecare regiune este concepută pentru a se simți diferit, cu tipuri de inamici unici care nu se găsesc în altă parte. Părți ale lumii vor fi deschise pentru PvP, crescând și mai mult pericolul de a călători.

Ce amenințări pândesc în lumea Diablo 4?

Diablo 4 este o lume întunecată, gotică, una în care monștrii hoinăresc liberi, haite de Oameni Capră bestiali urmăresc călătorii neprevăzuți, iar răul pândește peste tot. Lilith, fiica urii, regina lui Succubi și una dintre creatorii Sanctuary, s-a întors. Trailerul de dezvăluire pentru când a fost anunțat Diablo 4 a subliniat și mai mult acest ton, arătând o lume a răului și a întunericului.

Cât despre ce mai presupune jocul, vom afla de la începutul anului viitor. Directorul jocului Luis Barriga a declarat că un nou cuvânt despre jocul va apărea în februarie 2020. Ne vom asigura că vă vom ține la curent când vom afla mai multe.

Alegerea noastră

Bătălia viscolului.card cadou net

Cash pentru jocurile tale preferate

Cu o bătălie.card cadou net, puteți lua orice jocuri de la Battle.net sau reîncărcați abonamentul la World of Warcraft. Este o modalitate de utilizare de a gestiona totul pentru jocurile Blizzard.

  • De la 20 USD la Amazon

Opera de artă minunată

Arta lui Diablo

Moștenirea răului

De la începuturile simple ale francizei până la o privire a ceea ce va urma în Diablo 4, această carte este perfectă pentru orice fani care caută inspirații îngrozitoare și artă conceptuală care au contribuit la modelarea jocurilor.

  • 28 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here