Diablo 4: Blizzard vorbește despre joc încrucișat, verticalitatea clasei, PvP și agilitatea lui Rogue

Sursa: Blizzard Entertainment

Diablo 4 a fost la BlizzConline prezent-un mod mare, cu dezvăluirea sângeroasă a clasei Rogue, a patra dintre cele cinci clase care vor fi prezentate în joc la lansare. La scurt timp după dezvăluire, am avut șansa să particip la un interviu de grup cu Joseph Piepiora și Careena Kingdom, designer principal de sisteme și, respectiv, animator principal pe Diablo 4, care au împărtășit mai multe despre Rogue, cum luptă jucător vs jucător (PvP). lucrări și nu numai.

Pentru a începe lucrurile, Piepiora este destul de clar că PvP este „risc ridicat, recompensă mare” deoarece echipa vrea să „șteargă ideea că PvP trebuie să fie corectă”.„Deși sună dur, explicația este rezonabilă: PvP nu are loc într-o arenă ci mai degrabă în numeroase câmpuri ale urii deschise, unde jucătorii adună fragmente de ură, un articol de recompensă PvP. Când jucătorii merg să purifice aceste obiecte pentru recompense, se deschide PvP. Aceasta înseamnă că nu se întâmplă în condiții ideale, deoarece jucătorii ar putea să nu aibă toate abilitățile pregătite sau ar putea fi depășiți numeric.

Echipa vrea să „șteargă ideea că PvP trebuie să fie corect."

Totuși, vor exista opțiuni pentru supraviețuire și evadarea înapoi în zonele sigure ale orașului în care PvP este dezactivat. A face lumea deschisă a lui Diablo 4 mai mare decât orice a văzut înainte de a se schimba modul în care funcționează traversarea. Pe lângă monturi, Kingdom spune că clasele pot scala terenul diferit. În timp ce barbarul sau druidul ar putea să sară de pe o stâncă, un necinstitor sau vrăjitoare va trebui să găsească sau altă cale de coborare. Stabilirea de ambuscade și folosirea terenului cât mai bine posibil va fi cheia în găsirea succesului, în timp ce animațiile abilităților tale nu sunt menite doar să vă informeze, ci și pe inamicii tăiați.

De asemenea, merită remarcat faptul că PvP nu va fi necesar pentru nicio formă de progres a abilităților. Purified Shards of Hadred va aduce jucătorilor produse cosmetice unice și alte recompense pentru drepturi de lăudare în stil „trofeu”, dar acestea nu sunt menite să ofere niciun bonus de joc. De asemenea, nu va fi posibil să forțați un alt jucător să lupte - trebuie să alegeți să participați la PvP încercând să purificați Cioburile urii și dacă puteți obține recompense PvP fără a lupta vreodată, dvs. Va trebui să găsesc momentul corect. Dezvoltatorii sunt clari că urechile văzute în trailerul lui Rogue nu sunt doar pentru spectacol, deoarece vor juca și în recompense PvP, deși Blizzard încă mai este echilibrul clar acum.

Sursa: Blizzard Entertainment

Cât despre despre care Rogue este adăugat în mod specific? Kingdom explică că Rogue este o persoană hibridă la corp la corp și la distanță, capabil să schimbe între arme în funcție de abilități și abilități în care jucătorul a investit până acum. Ea este un personaj fluid, cu puțină mișcare irosită, deoarece chiar și evadarea ei ia forma unei învârtiri. Ea este menită să fie mereu în mișcare, cu Piepora supunând că Rogue este cel mai bine rezumată ca un profesionist, o „gimnastă olimpică cu o pereche de cuțite însângerate.„Deși este fragilă din punct de vedere fizic, Rogue are abilități de control al mulțimilor cu o grămadă de săgeți și capacitatea de a arunca caltrops, precum și de a folosi sistemul imbue pentru a oferi armelor sale efecte diferite, cum ar fi gheață sau altă dată.

Diablo 4 este încă confirmat din punct de vedere tehnic doar pentru PC, Xbox One și PS4, ambii dezvoltatori fiind evazivi când sunt întrebați despre cele mai noi console - Xbox Series X, Xbox Series S și PS5. Când am întrebat dacă au fost analizate progresia încrucișată și jocul încrucișat, Piepiora sa grăbit să spună „în mod categoric da” și adaugă că este incredibil de a se asigura că jucătorii se distrează pe platforma pe care o să-și ia o ales și să-și ia progresul. cu ei. important pentru Blizzard.

Sursa: Blizzard Entertainment

Având acest accent pe permiterea verticalității terenului și a modului în care clasele se mișcă schimbând fluxul de luptă, eram curios dacă s-a extins la situații de mediu, cum ar fi atacurile șoc care fac mai multe daune inamicilor care stau în apă. Răspunsul este în mare parte nu, Piepiora explicând că nu au vrut să creeze situații în care jucătorii să se simtă mai capabili sau mai limitate în diferite biomi bazate pe condițiile elementare. Acestea sunt spuse, ciclul de zi și de noapte va avea efecte interesante, Blizzard căutând să se asigure că jocul se simte diferit, lumea în funcție de momentul zilei, jucătorii cutrei deschisă.

Ciclul de zi și de noapte va avea efecte interesante

În acel roaming lumea este menită să se deschidă cu adevărat, deoarece jucătorii vor împiedica când în când de tabere inamice care pot fi distruse, de la Oameni Caprei la Canibali și mai rău. După ce inamicii au fost îndepărtați, oamenii vor recupera aceste tabele, deschizând noi sate cu misiuni, intrări în temniță și alte beneficii frumoase. De asemenea, va fi posibil să vedeți jucători în afara PvP pentru tranzacționare sau interacțiune ocazională, dar Blizzard nu dorește ca acest lucru să fie o întâmplare obișnuită, aceste caracteristici deschizându-se doar după ce calea principală de căutare a unei zone a fost eliberată pentru a întări sentimentul de singurătate și „sentimentul de izolare” în Sanctuary.

De asemenea, este posibil să nu puteți tranzacționa totul. De exemplu, o montură epică obținută exclusiv prin PvP? Nu poți să dai așa. Multe obiecte (inclusiv echipamente magice puternice și arme care s-ar putea să nu se potrivească personajului tău) pot fi comercializate, iar Blizzard explorează cum să facă acest sistem cât mai natural posibil. Piepiora rezumă spunând că Diablo 4 este un joc de petrecere pe care îl poți juca și singur și acesta, de asemenea, un RPG pentru un singur jucător pe care să-l poată juca cu prietenii. Ambele abordări sunt menite să fie la fel de valabile.

Sursa: Blizzard Entertainment

Vom vedea cum evoluează lucrurile în următorul an, deoarece Piepiora confirmă că actualizările trimestriale vor continua să lucreze cu trimestrul următor. Chiar și așa, Diablo 4 nu va veni curând, nici măcar „Blizzard în curând.„Asta este conform Blizzard Entertainment în urmă cu peste un an la BlizzCon 2019. Deși o eventuală dată de lansare este, fără îndoială, mai aproape acum, pandemie globală și amploarea titlurilor lui Blizzard înseamnă că s-ar putea să avem încă un drum de parcurs, Activision Blizzard afirmând în mod explicit la începutul acestui an că Diablo 4 și Overwatch 2 nu vor lansă în 2021.

În timp ce Diablo 4 este încă departe, jucătorii vor putea juca un alt joc Diablo pe console și PC mai târziu în acest an, deoarece Diablo 2: Rescted aduce o remasterizare a titlului clasic pe Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One. , PC, PS5, PS4 și Nintendo Switch mai târziu în Nintendo Switch. Din ceea ce îmi spune Blizzard, acest joc va fi complet fidel cu singurele schimbări care constau în a avea nevoie de calități vieții, grafică, sunet și framerate. Poate skateboard-uri.

Jocuri PC

Principal

  • Cele mai bune jocuri pentru PC din 2020
  • Cel mai bun mouse pentru jocuri pentru PC din 2020
  • Cele mai bune tastaturi pentru jocuri pentru PC din 2020
  • Cele mai bune laptopuri de gaming din 2020
  • 12 accesorii esențiale pentru PC sub 30 USD

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here