Diablo 2: Resurrected se confruntă cu probleme de server, Blizzard implementează întreținere

Sursa: Blizzard Entertainment

Ce trebuie sa stii

  • Diablo 2: Resurrected, un remaster al jocului original și pachetul său de expansiune Lord of Destruction, este acum disponibil.
  • Mulți jucători raportează probleme cu serverul, sunt deconectați de la joc sau au dispărut personaje.
  • Blizzard Entertainment este conștientă de probleme și în prezent implementează unele remedieri.

Diablo 2: Resurrected este acum disponibil și, la fel ca multe jocuri online, serverele au probleme la lansare. Blizzard Entertainment a confirmat că mulți jucători se confruntă cu probleme de conectare la joc, precum și că personajele par să fie șterse. Pentru a remedia acest lucru, jocul este în curs de întreținere, deși jocul offline este încă disponibil.

23 septembrie, ora 16:04.m. Est: O altă rundă de întreținere de urgență a scos serverele offline. Este de așteptat ca serverele să fie oprite timp de aproximativ 45 de minute.

[#D2R Vom efectua întreținere de urgență cu ora 13:00 (PDT) și până la aproximativ 13:45 (PDT)

— Blizzard CS - America (@BlizzardCS) 23 septembrie 2021

23 septembrie, ora 1:45 p.m. Est: Se pare că serverele revin încet online, lobby-urile fiind populate de mai mulți jucători.

Sperăm că acest lucru înseamnă că toate problemele vor fi rezolvate relativ curând. Între timp, urmărim o listă de bug-uri și probleme de lansare Diablo 2: Resurrected, așa că există probleme non-server pe care jucătorii încep să le întâmpine în cantități monstruoase, nu vom asigura că vă vom anunța.

Diablo 2: Resurrected este disponibil în prezent pentru Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC, PS5, PS4 și Nintendo Switch. Acest lucru vine în timp ce compania-mamă Activision Blizzard se confruntă cu un proces, ascuzată că a permis să persistă comportamentul sexist la locul de muncă, abuzul și multe altele. Câțiva angajați de nivel înalt au fost eliberați de la companie, inclusiv directorul de joc pe Diablo 4, următoarea intrare principală în franciza RPG de acțiune.

E în sfârșit aici

Diablo 2: Înviat

Mai mult decât un strat proaspăt de vopsea

Diablo 2: Resurrected include jocul original și pachetul de expansiune Lord of Destruction, cu îmbunătățiri complete noi și o calitate grafică mai bună. Este disponibil acum pe toate platformele.

  • 40 USD pe Amazon
  • 40 USD la Blizzard
  • 40 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here