Trebuie să acum să se dezvoltă pentru a avea jocuri în GeForce Now

Sursa: Android Central

Ce trebuie sa stii

  • și editorii trebuie acum să se dezvolte un nou proces pentru a avea jocurile lor disponibile prin GeForce Now.
  • O postare pe blog a anunțat că cei care nu se înscriu până pe 31 mai vor fi eliminati.
  • Procesul este probabil ca răspuns la problemele de licențiere cu serviciul.

NVIDIA a anunțat miercuri că editorii și dezvoltatorii care doresc să folosească serviciul său de streaming GeForce Now pentru a oferi jocuri vor trebui acum să treacă printr-un nou proces de stocare.

„În viitor, numai jocurile care sunt înscrise vor fi disponibile în serviciu, oferind încredere în biblioteca de jocuri GeForce Now”, se spune că într-o postare de blog.

Compania a adăugat că, până în prezent, peste 200 de editori au optat pentru ca jocurile lor să fie disponibile pentru a difuza prin platforme, ceea ce le permite jucătorilor să transmită prin cloud pe diferite PC-uri și dispozitive mobile. Este menit să elimine complicațiile de a avea un PC de jocuri cu specificații înalte, de exemplu, care este necesar pentru a juca sau mulțime de jocuri moderne. Acum puteți juca jocuri pe laptop din mers, atâta timp cât le-a cumpărat-o altă platformă precum Steam și sunt disponibile prin GeForce Now.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În prezent, sunt peste 2.000 de jocuri disponibile prin intermediul serviciului, dar acest număr ar putea schimba la sfârșitul lunii.

„Unii editori încă înțeleg strategiile cloud. Cei care nu au înscris ordine cu 31 mai vor fi eliminati”, se arată în postarea de blog.

This mișcare este probabil ca răspuns la problemele recente de licențiere care au afectat serviciul. Editori mari precum Activision Blizzard, 2K Games și Bethesda și-au eliminat jocurile din GeForce Now în diferite grade (Bethesda a elimina fiecare joc, cu excepția Wolfenstein: Youngblood, de exemplu). Acesta a fost atunci când GeForce Now a trecut de versiunea beta la lansarea completă în februarie.

În timp ce NVIDIA a remarcat că lucrează cu mulți dintre acești editori pentru a restabili jocurile, platforma a lăsat senzația de gol. Din fericire, alți editori, precum CD Projekt Red, au spus că jocurile sale vor fi disponibile - Cyberpunk 2077 va fi disponibil în prima zi. Epic Games este angajat și la GeForce Now.

Unele jocuri încă disponibile includ Apex Legends, Destiny 2, Fortnite, Rainbow Six Siege și multe altele.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here