Revizuirea remake-ului Destroy All Humans: o recreație fidelă pe care nostalgia nu o poate duce

Sursa: Windows Central

Cu toții ne uităm la jocurile din copilărie prin ochelari de culoare trandafiri. Sunt întotdeauna mult mai drăguți decât ne amintim, au jucat mult mai bine. Acesta este cu siguranță cazul cu Destroy All Humans. Redarea remake-ului mi s-a părut exact așa cum mi-am amintit și, după ce am căutat niște imagini vechi de joc, este foarte clar că nu este cazul. Black Forest Games a făcut câteva revizii majore aici.

Remake-ul lui Destroy All Humans face multe lucruri corecte. Schema de control a fost actualizată, iar aspectul interfeței de utilizare nu este o bătaie de vedere, fluid controalelor și Crypto-137 a fost bunătatea. Și grafică a fost modernizată comună. Nu sunt foto-realiste, dar sunt stilizate și cu siguranță se potrivește cu ceea ce ne așteptăm de la astfel de jocuri de astăzi.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În ciuda acestor lucruri, nicio cantitate de tuturor acestor lucruri grafice și unele modificări ale jocului nu pot repara ceea ce este în cele din urmă sau experiență fundamentală scurtă. De asemenea, este unul care nu oferă o mulțime de distracție, bazându-se în primul rând pe distrugerea necugetat.

Dintr-o privire

Distruge toți oamenii

Concluzie: Black Forest Games a făcut o treabă fantastică recreând originalul Destroy All Humans, dar problemele sale sunt mai profunde decât grafica superficială. Nostalgia și acestea au ajuns la gameplay-ului, deși sunt binevenite, nu vor face din o aventură care merită revăzută pentru majoritatea.

Binele

 • Nostalgie
 • Recreează cu fidelitate experiența originală
 • Îmbunătățiri ale gameplay-ului
 • O nouă misiune în Zona 42

Răul

 • Povestea este scurtă
 • Conținutul suplimentar se simte ca umplutură
 • Umorul poate fi datat
 • 40 USD la Microsoft
 • 40 USD pe Amazon
 • 40 USD la Best Buy

Disclaimer: Această revizuire a fost posibilă printr-un cod de recenzie furnizat de THQ Nordic. Compania nu a văzut conținutul recenziei înainte de a publica.

Sari la:

 • Ce imi loc
 • Ce nu-mi place
 • Ar trebui să-l cumperi?

Distruge toți oamenii ceea ce îmi place

Sursa: Windows Central

Categoria GameNameXXX
Titlu Distruge toți oamenii
Dezvoltator Jocuri Pădurea Neagră
Editor THQ Nordic
Gen Actiune, aventura
Versiunea Xbox Xbox One X
Dimensiunea jocului 15.1 GB
Timp de joaca 13 minereu
Jucători Un singur jucator
Xbox Game Pass Nu
Preț de lansare 40 USD

Black Forest Games a refăcut Destroy All Humans exact așa cum mi-l amintesc și acesta este cel mai mare compliment pe care îl poți face unui remake. Nu și-a propus să reinventeze roata. În schimb, există ca mod mai plăcută de a te bucura de el în 2020. În beneficiul său, grafica stilizată și stilizată se potrivește perfect cu atmosfera jocului. Pur și simplu nu ar fi aceeași experiență dacă ar fi mers pentru realism.

Gameplay-ul în sine a primit câteva ar putea binevenite, de asemenea, în principal sub forma unui aspect de control mai bun. Schimbări aparent mici de genul acesta merge foarte mult. Încă se joacă în mare parte așa cum v-ați aștepta, dar totul pare mult mai frumos de controlat.

După fiecare reușită, veți câștiga puncte care pot fi cheltuite pentru a putea fi una dintre abilitățile și armele Crypto, fie navele sale. Acest lucru se face printr-un meniu separat în afara misiunilor de joc și vă recomand să vă faceți timp să le parcurgeți pe toate pentru a vedea ce vă puteți permite să deblocați. Cel puțin, a capacității scuturilor de muniție este o necesitate. Oricât de ușor poate fi Destroy All Humans, tot vine un moment în care ești depășit numeric și depășit de arme. Un scut bun vă oferă spațiu de respirație.

În general, experiența inițială a fost preluată și a făcută mult mai frumoasă cu unele care sunt atât de necesare. Acum, dacă vă întrebați dacă originalul a fost atât de grozav, pentru început, ei bine...

Distruge toți oamenii ceea ce nu-mi place

Sursa: Windows Central

Destroy All Humans a apărut inițial în urmă cu 15 ani și este ușor să o privești ca o să țină stilului de viață american din anii 1950, dar parodia cade neted de mai multe ori. Cantitatea de glume „acelea murdare commie” a fost puțin absurdă, iar caricaturile „proștii din sudul americanilor” pur și simplu nu rezistă la fel de bine ca înainte. În ceea ce privește comedia, alte jocuri au făcut-o mult mai bine.

Jocul este, de asemenea, incredibil de scurt. Nu este o dragoste automată împotriva niciunui joc - unele dintre cele preferate mele durează mai puțin de 10 ore - dar misiunile de poveste de aici sunt atât de nesatisfăcătoare pentru a le îndeplini. Este ca o clătire și o repetare a bucăților de 10-30 de minute în diferite locații.

Chiar și modul de joc este simplist, în beneficiul său pentru un public mai tânăr, dar asta vrea și că tinde să fie plictisitor și repetitiv. Deblocarea de noi arme și abilități pentru Crypto și nava să nu schimbe prea mult jocul. Da, Sonda Anală este un nume prostesc pentru o arma extraterestră, este practic inutilă în luptă. Pentru un astfel de joc neinspirat, o campanie scurtă a fost aproape o binecuvântare deghizată.

Distrugeți toți oamenii dacă îl cumpărați?

Sursa: Windows Central

Black Forest Games a făcut totul aici. Doar că nu sunt sigur dacă este suficient. Refacerea este fidelă originalului, cu grafică și controale vă puteți face, dar jocul în sine nu este chiar uimitor. O parte din umor este învechită, luptă și jocul de suprafață, obiectivele suplimentare sunt doar umplutură și probabil că poți face totul în aproximativ 10 ore.

3 din 5

Dacă nu ești un super fan al originalului Destroy All Humans și ai așteptat să nerăbdare acest remake, probabil că i-aș da o trecere. Curiozitatea cu privire la modul în care se ridică la original nu merită cei 40 de dolari în mintea mea. Urmărește doar un playthrough.

Preluare extraterestră

Distruge toți oamenii

Crypto-137 a revenit

Black Forest Games a făcut o treabă fantastică recreând originalul Destroy All Humans, dar problemele sale sunt mai profunde decât grafica superficială. Nostalgia și acestea au ajuns la gameplay-ului, deși sunt binevenite, nu vor face din o aventură care merită revăzută pentru majoritatea.

 • 40 USD la Microsoft
 • 40 USD pe Amazon
 • 40 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here