Destiny generează 325 de milioane de dolari în vânzări totale în primele cinci zile

Activision a dezvăluit astăzi că vânzările lui Destiny, noul shooter SF mult așteptat de la echipa de dezvoltare originală a lui Halo, Bungie, au totalizat 325 de milioane de dolari în primele cinci zile din întreaga lume.

Destiny a fost scos la vânzare pe 9 septembrie, iar mai târziu în acea săptămână, Activision a spus că a vândut jocul în valoare de 500 de milioane de dolari retailerilor, așa că o vânzare de 325 de milioane de dolari în primele cinci zile este destul de solidă, mai ales pentru un nou IP. Eric Hirshberg, CEO, Activision Publishing, a spus: „Fanii Destiny au jucat peste 100 de milioane de ore de joc în prima săptămână. Este la egalitate cu nivelurile de implicare ale celor mai populare jocuri Call of Duty, care, evident, este lider în industrie."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Nu se știe încă despre câte copii ale jocului au fost vândute pentru consolele Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3 și PlayStation 4. În timp ce Activision și Bungie au încheiat acorduri cu Sony pentru a promova intens Destiny pe platformele PlayStation, Microsoft a depus, de asemenea, mult efort în marketingul lui Destiny, pentru a accesa baza anterioară de fani a lui Bungie pentru jocurile Halo.

Dacă ai jucat Destiny, care este părerea ta despre ultimul joc al lui Bungie?

Sursa: Activision

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here