Expansiunea „Warmind” Destiny 2 devine un trailer palpitant [actualizat

Recent, Bungie a tachinat următoarea expansiune Destiny 2 numită „Warmind”. Warmind se lansează pe 8 mai 2018 și, după cum sugerează și numele, se ocupă de construcții de inteligență artificială concepută pentru a proteja sistemul solar.

Pe 8 mai, odată cu începutul sezonului trei, lansăm și a doua expansiune pentru Destiny 2. Se numește Warmind și te va trimite în locuri noi pentru a întâlni noi eroi și a te lupta cu noi dușmani. Veți câștiga noi pradă și veți stăpâni activități noi. Astăzi, îi dăm nume și o datăm. Veți afla mai multe într-un flux de dezvăluire pe 24 aprilie.

Până astăzi, am cu adevărat unde a avut loc sau ce fel de a nu avea nevoie de jocului. Cu toate acestea, cel mai recent trailer pentru Warmind dezvăluie tocmai asta și multe alte detalii. Suplimentul vă duce pe Marte, unde puteți explora „Basinul Hellas”. Pe lângă noile structuri vaste, jucătorii trebuie să supraviețuiască unui eveniment cunoscut sub numele de „Protocolul de escaladare a stupului”.

Pentru aceia dintre voi care să amintească cu drag de pușca de asalt „Regimul Suros” din primul joc, se pare că s-ar putea să nu rămână, deoarece o armă ar trebui adăugată odată cu expansiunea. Există un nou lansator de rachete care vine și din aspectul lui. În cele din urmă, "Masterwork Exotics" va fi probabil cea mai importantă adăugare, deoarece vă întăresc armele. Sperăm că onarea de materiale nu va fi prea dificilă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

 • Noul Raid Lair numit „Spire of Stars”.
 • Noi arme, armuri și echipamente tematice de câștigat.
 • Nouă activitate rituală numită Hive Escalation Protocol.
 • Nouă armă relicvă numită „The Valkyrie Javelin”.
 • Noi misiuni Strike.
 • Noi misiuni de poveste și aventuri.
 • Noua destinație stabilită pe calotele glaciare polare ale lui Marte.
 • Acces la arene multiplayer în Meciurile private.

Warmind ar trebui să fie plin de conținut nou, astfel jucătorii vor dori să joace din nou titlul. În ultimele luni, baza de jucători a lui Destiny a scăzut destul de semnificativ, deoarece expansiunea „Blestemul lui Osiris” a plasat multe dintre hărți în spatele unui paywall. Să vedem dacă 8 mai aduce oameni înapoi.

Actualizat 24 martie 2018: Astăzi, Bungie a găzduit un stream live al viitoarei expansiuni Destiny 2. Pe lângă un trailer care prezintă un nou personaj, echipa a oferită noi detalii despre conținutul următor al poveștii. Warmind continuă călătoria Gardianului tău într-un mod dramatic. Ana Bray, o gardiană pierdută de mult timp, caută o legătură cu trecutul ei, o care ar putea fi pierdută pentru totdeauna pe calotele polare ale lui Marte. Pe măsură ce warsats din Epoca de Aur încep să se lovească de gheață, ghețarii încep să se dezghețe, dezvăluind miezul Minții Răsputin, și o armată străveche a Stupului aplecat să-i distrugă. Acum liber, roiul Stup în serviciul zeului lor Xol vrea să-l elimine pe Rasputin, care este considerat cea mai puternică armă din sistemul solar. Jucătorii o ajută pe Ana să-și descopere trecutul și să distrugă zeul grozav asemănător unui vierme al Stupului înainte de a fi prea târziu.

 • Vezi pe Amazon
 • Vezi la Microsoft Store
 • Vezi la Green Man Gaming

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here