ExpansiuneaWarmind” a Destiny 2 se va extinde în mai, cu mulți remedieri în continuare

În ultimele luni, Bungie a făcut multe modificări în Destiny 2, inclusiv microtranzacțiuni „Eververse” confuze. Din fericire, dezvoltatorul propune să rezolve multe alte probleme în actualizările viitoare, care vor aduce o serie de funcții noi jocului. Într-o postare pe site-ul său, Bungie a evidențiat câteva dintre modificările majore care vor veni în curând la joc.

Deși urmează și alte modificări, cum ar fi capacitatea de a selecta ce emote este legată de ce buton, fapt că dezvoltatorul nu va mai restricționa hărțile multiplayer competitive doar la cei care care cumpără expansiunea este de departe cel mai important. De asemenea, Masterwork Exotics va fi probabil cea mai importantă adăugare, deoarece vă întăresc armele.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În postare, Bungie a tachinat și următoarea expansiune. A doua expansiune a lui Destiny 2, numită „Warmind”, va fi lansată pe 8 mai 2018. După cum sugerează și numele, se ocupă de construcții de inteligență artificială concepută pentru a proteja sistemul solar.

Pe 8 mai, odată cu începutul sezonului trei, lansăm și a doua expansiune pentru Destiny 2. Se numește Warmind și te va trimite în locuri noi pentru a întâlni noi eroi și a te lupta cu noi dușmani. Veți câștiga noi pradă și veți stăpâni activități noi. Astăzi, îi dăm nume și o datăm. Veți afla mai multe într-un flux de dezvăluire pe 24 aprilie.

Sperăm că Warmind va fi plin de conținut nou, astfel încât jucătorii vor dori să joace din nou titlul. În ultimele luni, baza de jucători a scăzut destul de semnificativ, deoarece expansiunea „B temul lui Osiris” a plasat multe dintre hărți în spatele unui paywall. Să vedem dacă 8 mai schimbă asta.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft Store
  • Vezi la Green Man Gaming

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here