Încercările lui Osiris din Destiny 2 au fost amânate din nou din cauza unei „probleme descoperite recent”

Sursa: Bungie

Ce trebuie sa stii

  • Potrivit unui raport de la Bungie pe Twitter, modul PvP de vârf Trials of Osiris a fost amânat pentru săptămâna din 27 noiembrie 2020 din cauza unei probleme descoperite recent.
  • Acest lucru urmărește cele care au fost în vigoare din 13 noiembrie. În prezent, nu se știe când va reveni modul.
  • Drop-urile Puternice și Pinnacle Gear din Trials of Osiris, care sunt în mod normal disponibil pentru jucători în fiecare săptămână, vor fi indisponibile din cauza acestei întârzieri.

Într-o actualizare postată pe Twitter, dezvoltatorul Destiny 2 Bungie a declarat jucătorilor că, din cauza unei „probleme descoperite recent”, activitatea de vârf PvP Trials of Osiris a fost amânată. Actualizarea menționează, de asemenea, că Bungie „investighează în prezent” când va putea reveni, ceea ce indică faptul că, cel puțin pentru moment, jucătorii se pot aștepta să fie dezactivate pe termen nelimitat. De obicei, Trials of Osiris este disponibil în fiecare vineri până la mărți, dar s-ar putea să nu fie cazul pentru o vreme.

Din cauza unei probleme descoperite recent, Trials of Osiris a fost dezactivată pentru această săptămână. În prezent investigăm pentru a stabili când va reveni.

— Bungie Help (@BungieHelp) 27 noiembrie 2020

Sperăm că orice problemă care afectează Trials of Osiris va fi rezolvată în curând. Între timp, toate, există o mulțime de conținut extraordinar în expansiunea Beyond Light, cum ar fi noul raid Deep Stone Crypt, cu care să vă implice.

Destiny 2: Beyond Light este disponibil acum pentru Xbox Series X, Xbox Series S, consola Xbox One, PlayStation 4 și 5 și Windows 10. Costă 40 USD și este disponibil și prin Xbox Game Pass.

Mânuiește întunericul

Destinul 2: Dincolo de lumină

Bun venit în Europa, Guardian...

În Beyond Light, jucătorii vor întâlni o faptă întunecată căzută, vor călători în noi locații și vor merge dincolo de Lumină pentru a exercita puterea Întunericului.

  • De la 40 USD la Microsoft Store
  • De la 40 USD la Steam (GMG)
  • Vedeți la Xbox Game Pass

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here