Evenimentul Solstițiul eroilor din Destiny 2 revine, începe pe 6 iulie

Sursa: Bungie

Ce trebuie sa stii

  • Bungie a anunțat revenirea Solstice of Heroes în Destiny 2.
  • Evenimentul începe pe 6 iulie 2021 și se încheie pe 3 august 2021.
  • Evenimentul include o activitate de boss rush care le permite jucătorilor să câștige arme, armuri, o nouă pușcă și multe altele.
  • Evenimentul le oferi jucătorilor șansa de a câștiga și de a va seturi speciale de armuri Solstice strălucitoare.

Dezvoltatorul Destiny 2 Bungie anunțat revenirea evenimentului Solstițiul eroilor, care este un eveniment înălțător care sărbătorește Gardienii și succesul lor în apărarea Ultimul oraș și a întregii omeniri. Evenimentul începe pe 6 iulie 2021 și se încheie pe 3 august 2021 și va fi gratuit pentru toți jucătorii (jucătorii vor trebui să finalizeze misiunile tutorial și să deblocheze Turnul înainte de a putea participa).

În timpul Solstițiului Eroilor, jucătorii vor putea încărca în Zona Aeriană Europeană (EAZ) cu ​​​​o echipă de pompieri formată din alți Gardieni și vor fi însărcinați să omoare cât mai mulți șefi, astfel încât fiecare dintre cachele lor de pradă să poată fi. deschise. În cadrul acestora, jucătorii vor găsi pachete Solstice și fragmente cheie Solstice. Folosind fragmentele cheie Solstice pentru a debloca pachetele Solstice, veți putea câștiga bucăți de armură, arme, materiale, echipament unic Solstice of Heroes și aruncări aleatorii pentru o nouă pușcă numită Compass Rose.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Jucătorii vor putea, de asemenea, să deblocheze și să îmbunătățească piese unice de armură Solstice prin îndeplinirea diferitelor obiective în timpul evenimentului. Pe măsură ce armura ta devine mai puternică, va câștiga o strălucire colorată specială, care, fără îndoială, va arăta excelent în multe configurații de modă. În fiecare zi în timpul evenimentului, vor fi, de asemenea, elementele prezentate. Oamenii care potrivesc elementele de clasă și de arme cu elementul prezentat zilnic vor putea folosi unele avantaje unice și speciale în luptă.

În general, Solstițiul eroilor sună ca un moment grozav și sunt încântat să mă arunc în el când va sosi săptămâna viitoare. Vei juca în timpul evenimentului? Să-mi dai de veste. Pentru mai multe despre Solstice of Heroes, consultați pagina oficială a lui Bungie.

Cea mai recentă expansiune Destiny 2, Destiny 2: Beyond Light, este disponibilă acum pentru 40 USD pe Xbox, PlayStation și PC. Jocul de bază este gratuit, așa că puteți încerca să încercați Destin 2 înainte de a plăti pentru expansiuni sau permise de sezon, puteți face acest lucru. Este unul dintre cele mai bune shootere Xbox One disponibil în acest moment, așa că vă recomandăm să încercați. Dacă decideți să încercați jocul, nu ratați ghidul meu pentru începători despre cum să intrați în Destiny 2 în 2021, precum și ghidul meu pentru cele mai bune versiuni pentru Destiny 2 și cum să vă creați propria. Nu ratați turul meu cu cele mai bune 10 arme Destiny 2 de care are nevoie pentru a cultiva în Sea of ​​the Splicer, deoarece jucătorii noi și veterani deopotrivă vor dori să pună mâna pe ele.

Mânuiește întunericul

Destinul 2: Dincolo de lumină

Europa așteaptă

Beyond Light este următoarea mare expansiune pentru Destiny 2, introducând un nou element pe care să-l mânuiască Gardienii, o nouă zonă pe luna Jupiter Europa, o nouă poveste și o mulțime de pradă de împrăștiat.

  • 40 USD la Microsoft
  • 40 USD la GMG (Steam)
  • De asemenea, pe Xbox Game Pass

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here