Separarea echilibrului PvE și PvP de către Destiny 2 este un lucru bun

Să vorbim despre motivele pentru care este un mare pozitiv pentru titlul și de ce cred că va face fericiți la cei viitori jucători competitivi, cât și cooperanți.

  • Precomandă pe Amazon (fizic)
  • Precomandă la Xbox (digital)

Problema cu experiența beta a Destiny 2

După ce a dezvoltat Bungie a lansat versiunea beta a Destiny 2, săptămâna trecută, mulți jucători și-au exprimat îngrijorarea că au fost schimbate pentru a avea experiența multiplayer (cunoscută și sub numele de Crucible) au un impact negativ asupra jucătorului cooperant vs. experiență în mediu (PvE). Câteva exemple în acest sens includ eficiența redusă a grenadelor, lipsa de muniție suficientă (în special muniție pentru arme puternice), rata lentă la care abilitățile se reîncarcă și frecvența scăzută de desfășurare a puterilor de supraîncărcare.

Argumentul, în esență, este că PvP este mult prioritizat față de PvE și că face experiența de cooperare a lui Destiny 2 mai puțin dinamică și distractivă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Modificări specifice PvE sunt pe cale

Bungie, văzând acest răspuns, a emis o declarație care a asigurat comunitatea Destiny că, de fapt, vor echilibra lucrurile diferite în PvE decât în ​​​​PvP. Rob Engeln, liderul beta al lui Bungie, a spus asta în ultima actualizare săptămânală a Bungie:

Reglarea jocului PvE s-a schimbat destul de semnificativ de când a fost implementată versiunea Beta. Natura unei beta de această scară necesită ca aceasta să se bazeze pe o versiune a jocului care are câteva luni. Deci, în multe cazuri, feedback-ul dvs. ne ajută să validăm modificările care au fost făcute anterior pe baza feedback-ului intern și a testării jocului. De exemplu, și noi am simțit că muniția (în special muniția de putere) era prea puțină în PvE.

Pe lângă reajustarea ratelor de aruncare, am construit un sistem care garantează căderi de muniție pentru tine și Fireteam de la anumiți inamici, oferind armelor puternice un rol mai fiabil și mai previzibil în arsenalul tău. Alte domenii în care am făcut modificări semnificative de reglare includ eficiența grenadei în PvE, vitalitatea șefului și daunele armelor împotriva combatanților care nu sunt jucători.

Din aceasta, știm că Bungie intenționează să modifice lucruri precum muniția puternică și mecanica grenadei în mod specific pentru PvE. lucru confirmă faptul că preocupările comunității au fost auzite și că Bungie așteaptă și anticipa acest răspuns la versiunea beta a jocului, care, potrivit lui Engeln, are câteva luni.

Răspunsul comunității

Acesta este un pas uriaș în direcția corectă, dar din punct de vedere anecdotic, se pare că unii cunosc că separă celor două stiluri de joc le va face pe fiecare să se simtă prea diferit de celălalt și prefera ca PvE și PvP să rămână echilibrate. în mod similar. Cu siguranță, nu face mare lucru, păstrează fantezia de rol de joc” a unui RPG atunci când abilitățile tale sunt arbitrare diferite în diferite moduri de joc.

În acest articol, voi trece peste câteva motive pentru care cred că decizia lui Bungie este și a fost cea corectă.

PvE și PvP: fundamental diferite

Fără îndoială, PvE este construit de la zero într-un mod complet diferit decât acest PvP.

O problemă majoră cu echilibrarea ambelor părți ale acestei ecuații împreună, este că acestea sunt concepute având în vedere diferite tipuri de joc. În Crucible player vs. moduri de jucător (PvP), te lupți cu o echipă de aliați împotriva unei alte echipe de Gardieni inamici într-o hartă mică, condensată (și adesea simetrică). Timpul este extrem de important; de multe ori, jucătorul care trage primul, câștigă. Mișcarea este, de asemenea, critică, deoarece rămâne într-un singur loc pe hartă este aproape dezavantajoasă în aproape toate situațiile. Un alt exemplu al diferențelor dintre moduri este faptul că inamicii sunt alți oameni și nu mafioți controlați de AI.

Acum, compară asta cu PvE. În misiunile de poveste și Strikes, traversezi nu o hartă mică, ci mai degrabă un nivel expansiv și asimetric, complet cu multe poziții diferite din care să ataci, precum și piese de joc și evenimente scenariate care pot modifica orice moment spațiu de joc.

Dușmanii, în comparație cu jucătorii umani, vin într-o gamă largă de arhetipuri și, de obicei, în număr mai mare. De exemplu, în timp ce toți inamicii umani pot fi deteriorați cu o armă de foc oriunde pe corp, Cabal Phalanx mânuiește un scut pe care îl țin în fața lor, absorbind toate daunele armei de foc.

Pe lângă asta, există un stil complet diferit de design, cu implicarea inamicului, de asemenea. Deși veți dori întotdeauna să vă mișcați întotdeauna în PvP pentru a evita să fiți înconjurat sau atacat în timp ce stați nemișcat, există mai multe puncte în PvE în care oprirea și menținerea cu succes a unei poziții este cea mai bună modalitate de a apăra un obiectiv.

Aceste tipuri de diferențe de bază în formă, flux și mecanică mă fac să cred că, fără îndoială, PvE este construit de la zero într-un mod complet diferit de PvP și de ce ar trebui să fie echilibrate separat.

Mai multă libertate sandbox

Separarea echilibrării PvE și vP permite efectuarea modificării unuia dintre ele, fără a vă face griji cu privire la modul în care îl afectează pe celălalt.

Un alt mare avantaj al separării echilibrării este că echipele PvE și PvP ale lui Destiny nu vor trebui să-și facă griji să interfereze unele cu altele atunci când fac ajustări sau ajustări. Dacă ar fi ținut împreună, atunci orice echilibru a făcut unuia l-ar afecta pe celălalt.

De exemplu, să presupunem că echipa PvE decide că puștile automate erau o opțiune prea puternică împotriva inamicilor. Acest lucru ar duce la ca jocul să fie prea ușor și prin urmare, să nu fie provocator și antrenant. Pentru a rezolva această problemă, ele ar reduce daunele armelor ale puștilor automate, făcându-le utile, dar nu copleșite.

Cu toate acestea, acesta poate să nu fie cazul în mediu Crucible. În timp ce puștile automate se pot simți prea puternice în PvE, eficiența lor s-ar putea integra perfect în echilibrarea PvP. Dacă echilibrarea PvE și PvP ar fi grupată împreună, atunci când acest nerf ar avea un impact negativ asupra echilibrării puștilor automate din Crucible. Dar dacă ar fi ținute separate, atunci nerf-ul ar putea fi aplicat în mediul de cooperare fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la modul în care afectează PvP și invers.

Acest lucru oferă echipelor de dezvoltare pentru fiecare parte a Destiny 2 mai multă flexibilitate și libertate.

O experiență mai bine reglată pentru toți jucătorii

Abilitatea de a echilibra individual fiecare aspect a ceea ce sunt oferite Destiny 2 va duce la o experiență mai bună pentru jucători pentru toți fanii Destiny.

Pornind de la ultimul meu punct, cred că este important să realizez că atunci când echipele de dezvoltare PvE și PvP au mai multă libertate de implementare a modificării în sandbox-urile respective, toți cei de ambele părți ale spectrului vor câștiga. Bungie va putea oferi jucătorilor care doresc o experiență multiplayer competitivă rafinată, distractivă și echilibrată ceea ce doresc, putând, de asemenea, să creeze cu succes o experiență PvE provocatoare, cooperativă și socială.

Cei doi nu vor interfera unul cu celălalt și, din această cauză, toți fanii Destiny - indiferent de stilul de joc care se potrivește dorințelor tale. Dacă Bungie îl execută corect, ar trebui să fie un scenariu câștigător pentru toate părțile.

Acest stil de echilibrare va face fiecare parte a jocului să se simtă prea diferită??

O preocupare pe care o au jucătorii care intenționează să se bucure atât de PvE, cât și de PvP este că se va face fiecare parte a jocului să se simtă prea diferită. Cu toate acestea, nu cred că acesta va fi cazul.

Abilități și arme vor avea valori diferite de daune și timpi de răcire, desigur, dar mecanică jucătorului de bază de țintire, mișcare, arme primare, secundare și de putere și tipuri de abilități vor rămâne aceleași. În timp ce valorile numerice din spatele arsenalului tău vor varia între PvE și Crucible, elementele de bază ale Destiny 2 nu vor varia - cel puțin din câte știm.

Dacă Bungie nu introduce mecanici noi, radical diferite pentru fiecare stil de joc, jocul nu se va simți extrem de diferit. Mai degrabă, cred că se va simți în mare parte la fel, cu unele modificări făcute atât în ​​​​PvE, cât și în PvP pentru a face fiecare joc cât mai bine posibil.

Gândurile tale

Ce părere aveți despre această știre? Crezi că Bungie se îndreaptă în direcția bună cu Destiny 2? Spune-mi cum te simți în comentarii.

Destiny 2 se lansează pe 16 septembrie pe Xbox One și PlayStation 4 și va fi lansat pe 24 octombrie pe Blizzard Entertainment's Battle.net pentru PC. Va costa 59 USD.99 USD.

  • Precomandă pe Amazon (fizic)
  • Precomandă la Xbox (digital)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here