Misiunea pentru pușcă exotică pentru al patrulea călăreț din Destiny 2 este disponibil acum

Sursa: Bungie

Ce trebuie sa stii

  • Căutarea celui de-al patrulea călăreț, o nouă pușcă exotică, este disponibilă acum în Destiny 2.
  • Va trebui să fiți deținător de un permis de sezon pentru sezonul celor demni pentru a obține acces la misiunea.
  • Al patrulea călăreț mărește daunele și se răspândește de fiecare dată când trageți și este complet automat.

O pușcă exotică care se întoarce la primul joc Destiny, al patrulea călăreț, este disponibilă acum în Destiny 2 printr-o misiune specială exotică. Pentru a avea acces la misiunea, jucătorii vor trebui să cumpere abonamentul sezonului pentru sezonul celor demni, care costă argint în valoare de 10 USD. Argintul este moneda pentru magazinul Eververse din joc. Pentru a începe misiunea, vorbește cu Zavala în Turn.

Al patrulea călăreț pare a fi o armă destul de bestială, mai ales atunci când este folosit în activități de jucător versus mediu (PvE). Acest lucru se datorează faptului. Acest lucru se datorează faptului că se răspândesc. Aceasta înseamnă că, cu condiția să nu te superi să te apropii de inamici, astfel încât granulele să nu rateze, să poată face pagube uriașe în comparație cu alte puști. Un alt lucru care face din al patrulea căreț o armă puternică este modul său de trage complet automat, oferindu-vă posibilitatea de a exploda rapid toate cele patru runde dacă pot. Combinat cu proprietățile de accelerare ale armei, acest lucru vă va permite să stingeți o cantitate uluitoare de putere de foc în câteva secunde.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În plus, arată cool. Asta contează mai mult decât orice altceva.

Sursa: Bungie

Ce părere ai despre al patrulea călăreț?? Să-mi dai de veste. Personal, ca iubitor de puști în Destiny, sunt încântat să pun mâna pe asta.

Destiny 2 este gratuit pe Xbox One, PlayStation 4 și PC. Cea mai recentă expansiune, Shadowkeep, costă 35 USD pe toate platformele.

Moon's Haunted

Destiny 2: Shadowkeep

Întunericul a sosit

Shadowkeep este cea mai recentă expansiune Destiny 2, care aduce jucătorilor o nouă aventură terifiantă împotriva Stupului și vede sosirea unei amenințări misterioase, care induce frică.

  • 35 USD la Microsoft
  • 32 USD la GMG (Steam)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here