Evenimentul Empyrean Foundation de la Destiny 2 a fost difuzat

Sursa: Bungie

Ce trebuie sa stii

  • Evenimentul de restaurare al Fundației Empyrean a început în Destiny 2.
  • Jucătorii pot participa donând Fractalină Polarizată, care este câștigată prin recompense și picături.
  • Dacă donați 5.000 de fractalină sau mai mult, obțineți o emblemă specială și un triumf.
  • Dacă comunitatea donează suficient în ansamblu, fiecare jucător va primi un nou shader.
  • Evenimentul durează până pe 9 martie, care este sfârșitul sezonului zorilor.

Evenimentul de restaurare al Fundației Empyrean din Destiny 2 a fost difuzat, iar după ce jucătorii termină sau scurtă căutarea care implică o serie de activități The Sundial și vorbesc cu Osiris, Saint-14 le va cere să dozeze Fractalină Polarizată pentru efortul de restaurare prin intermediul acestuia. Obeliscului. găsit în Turn. În prezent, evenimentul este programat să dureze până la sfârșitul Season of Dawn, care este 9 martie.

Câștigul de fractalină polarizată se poate face într-o multitudine de moduri, inclusiv prin completarea recompenselor de la Saint-14 și cele patru Obeliscuri situate în jurul universului din joc (nu cel din Turn), găsirea găsirii în picturi la finalizarea activităților de matchmaking ( necesitățirea Obeliscurilor) , completând triumfurile Season of Dawn și multe altele. Tower Obelisk va genera, de asemenea, cant mari de Fractalină în fiecare zi de resetare săptămânală, în funcție de cât mai mult v-ați actualizat Obeliscurile.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Bungie

Există o recompensă frumoasă pentru cei care care reușesc să doneze 5.000 de fractalină în timpul evenimentului. Procedând astfel, veți obține o nouă emblemă (imaginea de mai sus), precum și un triumf. În plus, dacă comunitatea poate dona o anumită sumă în ansamblu (în prezent, acest număr este nedeterminat), fiecare jucător din joc va avea acces la un nou shader special pentru a-și colora armura și armele.

Dezvoltatorul Bungie ne-a spus că eforturile noastre în acest eveniment vor duce la ceva nou în viitor, așa că este timpul ca toată lumea să facă parte și să doneze niște Fractalină. Treci la asta, gardieni.

Destiny 2 poate fi jucat gratuit pe Xbox One, PlayStation 4 și PC. va avea cea mai recentă expansiune, Destiny 2: Shadowkeep, pentru 35 USD.

Moon's Haunted

Destiny 2: Shadowkeep

Întunericul a sosit

Shadowkeep este cea mai recentă expansiune Destiny 2, care aduce jucătorilor o nouă aventură terifiantă împotriva Stupului și vede sosirea unei amenințări misterioase, care induce frică.

  • 35 USD la Microsoft
  • 32 USD la GMG (Steam)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here