Evenimentul „The Dawning” de la Destiny 2 este difuzat, oferind recompense festive

Sursa: Bungie

Ce trebuie sa stii

  • The Dawning este acum live în Destiny 2.
  • va câștiga multe recompense și recompense făcând coacend prăjituri.
  • Întregul eveniment este gratuit pentru toți jucătorii.
  • Evenimentul se desfășoară până pe 14 ianuarie.

Evenimentul The Dawning de la Destiny 2 a fost lansat oficial, iar toți jucătorii Destiny 2 pot participa gratuit, indiferent de pachetele de expansiune sau permisele sezonului pe care le dețin. Evenimentul se desășoară până pe 14 ianuarie, iar în timpul evenimentului, jucătorii vor avea posibilitatea de a câștiga recompense pe tema sărbătorilor completând recompense Dawning și coacend prăjituri pentru a oferi diverșilor NPC-uri din universul jocului.

Ce este nou cu The Dawning?

Sursa: Bungie

Există o mulțime de noi pradă de câștigat în evenimentul The Dawning din acest an. Jucătorii pot „coace” noul Pistol Mitralier, Frontul Rece, făcând prăjituri pentru NPC-uri cu Eva Levante; În plus, puteți obține din nou mitralierul Avalanche de trecut, ceea ce este grozav dacă ați ratat oportunitatea anterioară sau anulați să încercați să obțineți rulouri mai bune cu dvs.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Totuși, distracția nu se termina aici. Sunt disponibile trei seturi noi de ornamente de armură, câte unul pentru fiecare clasă Guardian, precum și o mulțime de vrăbii, nave, cochilii fantomă și emoții cu tematică de sărbătoare. Toate acestea sunt vândute în magazinul Eververse, dar, din fericire, aproape toate articolele pot fi găsite cu Bright Dust, pe care îl puteți cultiva completând recompense Dawning zilnice și săptămânale. Există un singur articol care este disponibil exclusiv cu moneda de microtranzacție Silver: The Perfect Ten finisher move. Dacă poate, puteți folosi Silver pentru a obține restul articolelor evenimentelor, dar nu trebuie.

Gândurile tale

Ce părere ai despre iterația din acest a lui The Dawning? Personal, cred că noua pradă este minunată și abia aștept să câștig toate noile bunătăți.

Destiny 2 este disponibil gratuit pentru Xbox One, PlayStation 4 și PC. Cea mai recentă expansiune, Shadowkeep, este disponibilă pentru 35 USD pe toate platformele.

Moon's Haunted

Destiny 2: Shadowkeep

Întunericul a sosit

Shadowkeep este cea mai recentă expansiune Destiny 2, care aduce jucătorilor o nouă aventură terifiantă împotriva Stupului și vede sosirea unei amenințări misterioase, care induce frică.

  • 35 USD la Microsoft
  • 32 USD la GMG (Steam)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here