Destiny 2 are performanțele slabe spune că Activision

Destiny 2 este un shooter la persoana întâi care te duce prin tot sistemul solar. Jucătorii trebuie să respingă un atac asupra Ultimul oraș și să oprească Legiunea Roșie să distrugă Soarele. Titlul prezenta imagini precum lucrări de artă și a primit recent cea mai mare expansiune de până acum.

Potrivit unui raport al Game Informer, Destiny 2 nu funcționează la fel de bine cum spera Activision. Un extras din articol menționează ce a spus compania în raportul său fiscal trimestrial.

La apelul veniturilor, Activision a abordat acest lucru spunând că unele dintre francizele sale, în special Destiny, nu au performanțe la fel de bine cum s-a sperat. Compania a promis investitorilor noi opțiuni de monetizare, alături de mutarea mai rapidă a conținutului pe piață, pentru a remedia acest lucru. Rămâne de văzut cum va afecta acest lucru jocul, deoarece este clar că Activision trebuie să facă unele modificări pentru a mulțumi investitorii.

Nu este clar ce înseamnă asta pentru viitorul francizei, dar sperăm că Activision nu va introduce și mai multe microtranzacții acolo. În acest moment, Magazinul Eververse este nedrept și este foarte greu să obțineți cosmetice. Din păcate, armura de bază are un aspect atât de ciudat."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Vă vom ține la curent de îndată ce vom afla mai multe. Sperăm că Destiny 3 va prelua tot feedbackul pe care Bungie le-a învățat de la Destiny 2 și îl va implementa la început. Mulți jucători au plecat din cauza procesului nedrept și nu s-au uitat înapoi.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft Store

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here