Destiny 2: Recompensele Trials of Osiris pentru perioada 9-13 aprilie

Sursa: Bungie

Modul competitiv PvP Trials of Osiris este acum live în Destiny 2 din 9 aprilie până pe 13 aprilie. În Trials of Osiris, tu și alți doi împotriva jucătorilor faceți echipă unei alte echipe de trei pentru a concura în mai multe runde. Cine câștigă meciul are o victorie adăugată la cardul de încercări. Obțin trei, cinci și șapte victorii de-a lungul weekendului și, dacă reușești să câștigi șapte jocuri, poți opta pentru prada Flawless for Adept, care și-a îmbunătățit eficiența în comparație cule variante non-Adepte.

Prada pe care o puteți obține de la Trials of Osiris este excelentă și săptămâna aceasta, există o mulțime de recompense bune disponibile - inclusiv popularul tun de mână Igneous Hammer și sabia Sola's Scar, care poate rula cu Chain Reaction, care este prima. pentru clasa de arme. Iată o detaliere a tot ceea ce puteți obține din Trials săptămâna aceasta, și a ceea ce va trebui să faceți pentru a obține fiecare pradă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

  • 3 victorii: Cicatricea lui Sola (sabie)
  • 5 victorii: Încercări ale armurii piciorului Osiris
  • 7 victorii: Ciocan magmatic (tun de mână)
  • Perfect: Răspunsul de mâine (adept) (lansatorul de rachete)

Ești un mare fan Trials of Osiris sau ești nou în modul de joc și ești interesat să-l încerci? Plănuiți să jucați Trials în acest weekend? Să-mi dai de veste. Cea mai recentă expansiune Destiny 2, Destiny 2: Beyond Light, este disponibilă acum pentru 40 USD pe Xbox, PlayStation și PC. Jocul de bază este gratuit, așa că atunci când încercați Destiny 2 înainte de a investi bani, puteți face acest lucru. Dacă decideți să încercați jocul, nu ratați ghidul meu pentru începători despre cum să intrați în Destiny 2 în 2021. De asemenea, vă veți îngriji de cele mai bune versiuni în Trials, consultați lista mea cu cele mai bune 10 arme Destiny 2 pe care trebuie să vă cultivați în Season of the Chosen, și un ghid pentru cele mai bune versiuni Destiny 2. și cum să fă-ți propriul tău.

Mânuiește întunericul

Destinul 2: Dincolo de lumină

Europa așteaptă

Beyond Light este următoarea mare expansiune pentru Destiny 2, introducând un nou element pe care să-l mânuiască Gardienii, o nouă zonă pe luna Jupiter Europa, o nouă poveste și o mulțime de pradă de împrăștiat.

  • 40 USD la Microsoft
  • 40 USD la GMG (Steam)
  • De asemenea, pe Xbox Game Pass

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here