Destiny 2: Solstice of Heroes și Master Vault of Glass sunt live pentru ați jucătorii

Sursa: Bungie

Ce trebuie sa stii

  • Evenimentul Solstițiul eroilor și raidul Master Vault of Glass sunt acum live în Destiny 2.
  • Solstice of Heroes are o activitate de șefi care le permite jucătorilor să câștige arme, armuri, o nouă pușcă și multe altele.
  • Evenimentul le oferi jucătorilor șansa de a câștiga și de a va seturi speciale de armuri Solstice strălucitoare.
  • Solstițiul eroilor se încheie pe 3 august 2021.
  • Master Vault of Glass crește nivelul de putere al inamicului, adaugă mai mulți campioni și recompensează jucătorii cu arme speciale Timelos.

Odată cu sosirea resetarii săptămânale a lui Destiny 2 din 6 iulie, atât evenimentul Solstițiul Eroilor, cât și opțiunea de dificultate Master pentru raidul Vault of Glass au fost lansate oficial. Ambele activități sunt disponibile pentru toți jucătorii și ambele prezinta o pradă grozavă de care jucătorii ar trebui să fie entuziasmați.

Evenimentul Solstițiul Eroilor îi duce pe Gardieni în Zona Aeriană Europeană (EAZ), în timp ce se întrec împotriva cronometrului pentru a ucide cât mai mulți șefi, astfel încât să poată colecta și debloca cache-urile de pradă. În cache-uri, jucătorii pot găsi o mulțime de echipamente cool, inclusiv arme, piese de armură, obiecte exclusive pentru solstițiu, materiale planetare și nouă pușcă legendară numită Compass Rose. Pe evenimentului, jucătorii vor putea, de asemenea, să îmbunătățească bucăți de armură strălucitoare Solstice prin îndeplinirea diferitelor obiective. Evenimentul se încheie pe 3 august 2021.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Bungie

Între timp, Master Vault of Glass provoacă jucătorii să finalizeze o versiune considerabilă mai dificilă a raidului Vault of Glass. În versiunea Master, nivelul de putere al inamicului este crescut la 1350 și mai mulți campioni sunt generați în fiecare întâlnire. Ca recompensă pentru finalizarea cu succes a Master Vault of Glass, jucătorii pot câștiga variante speciale Timelost ale armelor Vault of Glass (arma disponibilă Timelost se schimbă săptămânal) care pot rula cu unele avantaje unice și pot fi echipate cu mod-uri exclusive.

În general, atât Solstice of Heroes, cât și Master Vault of Glass vor ține ocupați pe Gardieni pentru o vreme. Veți participa la eveniment sau veți încerca să finalizați Master Vault of Glass? Să-mi dai de veste.

Cea mai recentă expansiune Destiny 2, Destiny 2: Beyond Light, este disponibilă acum pentru 40 USD pe Xbox, PlayStation și PC. Jocul de bază este gratuit, așa că puteți încerca să încercați Destin 2 înainte de a plăti pentru expansiuni sau permise de sezon, puteți face acest lucru. Este unul dintre cele mai bune shootere Xbox One disponibil în acest moment, așa că vă recomandăm să încercați. Dacă decideți să încercați jocul, nu ratați ghidul meu pentru începători despre cum să intrați în Destiny 2 în 2021, precum și ghidul meu pentru cele mai bune versiuni pentru Destiny 2 și cum să vă creați propria. Nu ratați turul meu cu cele mai bune 10 arme Destiny 2 de care are nevoie pentru a cultiva în Sea of ​​the Splicer, deoarece jucătorii noi și veterani deopotrivă vor dori să pună mâna pe ele.

Mânuiește întunericul

Destinul 2: Dincolo de lumină

Europa așteaptă

Beyond Light este următoarea mare expansiune pentru Destiny 2, introducând un nou element pe care să-l mânuiască Gardienii, o nouă zonă pe luna Jupiter Europa, o nouă poveste și o mulțime de pradă de împrăștiat.

  • 40 USD la Microsoft
  • 40 USD la GMG (Steam)
  • De asemenea, pe Xbox Game Pass

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here