Destiny 2, Resident Evil 7: Biohazard, Crusader Kings III și multe altele se alătură Xbox Game Pass în septembrie

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

 • Xbox Game Pass este serviciul Microsoft de abonament asemănător Netflix pentru jocuri video.
 • Jocurile și pleacă în mod constant, cu intrări noi vin adăugate în fiecare lună.
 • Microsoft a anunțat acum câteva dintre noi adăugări pentru septembrie și include câteva lovituri grele.
 • Destiny 2, Resident Evil 7: Biohazard, Crusader Kings III și multe altele pe Xbox Game Pass.

După cum era de așteptat, Microsoft a anunțat titluri Xbox Game Pass prin Xbox Wire, care vor veni în luna septembrie, iar lista din această lună este destul de impresionantă. Sunt destul de multe care vin la Xbox Game Pass pentru PC și console, dar cele mai notabile intrări sunt jocuri precum Destiny 2, inclusiv expansiunile Shadowkeep și Forsaken, Resident Evil 7: Biohazard și foarte revizuit Crusader Kings III.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Desigur, există și o mână de jocuri care părăsesc serviciul, dintre care unele erau deja cunoscute din august, care include Red Dead Redemption 2 și încă câteva.

În curand

consultă mai jos toate titlurile care vor veni în curând pe Xbox Game Pass:

Crusader Kings III (PC) - 1 septembrie

Acest mare joc de strategie te pune în fruntea unei case nobiliare într-o lume medievală profundă cercetată. Folosește-ți armatele, diplomația și inteligența ta pentru a-ți extinde și înălța dinastia. Fiecare generație aduce noi personaje și noi provocări, pe măsură ce complotatori plini de rău, preoți turbulenți și copii nerecunoscători vă provoacă eforturile de a vă menține tărâmul și familia la rând.

The Jackbox Party Pack 4 (Xbox) - 3 septembrie

Cea mai mare și cea mai mare parte a mai multă această franceză de jocuri de petrecere de prezentare a prezintei continuarea distractivă de gol Fibbage 3 și noul său mod de joc, Fibbage: Enough About You; jocul cadru bazat pe web Survive the Internet; monstrul în căutarea unui monstru înfricoșător; meciul dezbatere tulburat Bracketeering; și jocul de artă one-up Civic Doodle. Folosiți-vă telefoanele sau tabletele ca controlere și jucați cu până la 16 jucători, plus o audiență până la 10.000!

Resident Evil 7: Biohazard (Xbox și PC) - 3 septembrie

Amenințarea și disperarea clocotesc printre zidurile putrezite ale unei ferme abandonate din sud. Resident Evil 7 Biohazard marchează un nou început pentru survival horror cu o trecere la o perspectivă captivantă la persoana întâi. Alimentată de RE Engine, grafica atinge noi culmi ale unui fotorealism incredibil pentru atragerea și mai mulți jucători în lumea tulburătoare a jocului.

Spune-mi de ce: capitolul doi (Xbox și PC) - 3 septembrie

Disponibil în prima zi cu Xbox Game Pass! Gemenii Ronan continuă să descopere secretele lui Mary-Ann, dar constată că unii oameni care au cunoscut-o vor ca adevărul să rămână îngropat. Michael îl ajută pe Tyler să se adapteze la viața din Delos Crossing, în timp ce Alyson se luptă cu tensiunea dintre fratele ei și unchiul Eddy.

Touhou Luna Nights (Xbox și PC) - 3 septembrie

Touhou Project întâlnește Metroidvania în acest titlu fenomenal. Protagonista Sakuya Izayoi explorează o lume asemănătoare Gensokyo cu abilități și pecetluite. Ea trebuie să-și dezlipească abilitățile și să lupte împotriva altor personaje din Proiectul Touhou pentru a descoperi adevărul despre acest lume în care se află. Lumea, personajele și animațiile lor

frumusețea lumii Touhou Project este exprimată prin grafică superbă în pixeli. Touhou Luna Nights nu este doar pentru fanii Touhou, ci și pentru cei care care iubesc jocurile lor de acțiune 2D.

Războiul Mondial Z (PC) - 3 septembrie

Omenirea este pe cale de dispariție. De la New York la Moscova și Ierusalim, apocalipsa strigoilor continuă să se răspândească. Pe măsură ce se apropie sfârșitul, câțiva întăriți se unesc pentru a învinge hoarda și a supraviețui morților.

Star Renegades (PC) - 8 septembrie

Star Renegades este un RPG de strategie despre depășirea adversarilor conduși de AI, crearea de prieteni și răsturnarea imperiilor galactice care se întind pe mai multe generații. Îmbinând un sistem de luptă reactiv, tactic, bazat pe tură, care pune accent pe întreruperi și contrare, cu o campanie generată procedural și bazată pe misiuni emergente și cu un sistem Adversar inteligent cu ofițeri inamici care evoluează și urcă în rânduri, fiecare joc este. unic, provocator, și niciodată la fel.

Disgaea 4 Complete+ (PC) - 10 septembrie

Ultima Disgaea a sosit pe Xbox Game Pass pentru PC! Acțiune de ridicare a HL și o hoardă de caracteristici speciale vă așteaptă în această poveste a revoluției de foc. Cu peste 30 de personaje deblocabile, campanii de povești suplimentare și înfloriri moderne ale formulei Disgaea, Disgaea 4 Complete+ oferă o experiență SRPG la fel de profundă și fluidă cum a fost vreodată.

Hotshot Racing (Xbox) - 10 septembrie

Hotshot Racing este un joc de curse în stil arcade extrem de rapid, care îmbină manevrarea derivei, imagini retro clare și un sentiment incredibil de viteză pentru a crea o experiență de condus captivant. 16 circuite de curse oferă întorsături, viraje și linii drepte care conduc la curse extrem de rapide. Doborâți recordurile de tură pentru a urca în clasamentele globale online sau descărcați tururi fantomă pentru a vă potrivi liniile de curse cu cele mai bune.

Spune-mi de ce: Capitolul 3 (Xbox și PC) - 10 septembrie

Disponibil în prima zi cu Xbox Game Pass! Căutarea identității tatălui lor a aruncat viața gemenilor în frământări. De teamă că și-a pierdut sora, Tyler urmărește singur. Între timp, vinovăția lui Alyson o aduce în conflict cu oamenii pe care îi iubește cel mai mult, în timp ce sfâșietoarea trilogia Spune-mi de ce se încheie!

Destiny 2: Shadowkeep & Forsaken (Xbox) - În curând

Scufundă-te în lumea Destiny 2 pentru a experimenta o luptă cu împușcături la persoana întâi, plină de finisaj elegant și super abilități devastatoare. Creați-vă Gardianul și explorați misterele sistemului solar în timp ce colectați echipamente puternice pentru a vă personaliza aspectul și stilul de joc. Încurajează misiuni cooperative provocatoare, concurează cu alți Gardieni într-o varietate de moduri PvP și experimentează o poveste cinematografică atât în ​​​​expansiunile Forsaken, cât și în Shadowkeep. Tu decizi legenda ta.

Plecând în curând

consulta mai jos toate titlurile care vor pleca în curând de la Xbox Game Pass:

Plecarea pe 1 septembrie

 • NBA 2K20 (Xbox)

Plecarea pe 7 septembrie

 • Red Dead Redemption 2 (Xbox)

Plecarea pe 15 septembrie

 • Gonner: Blueberry Edition (Xbox și PC)
 • Jump Force (Xbox)

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate vă îmbină abonamentul Xbox Live Gold cu un abonament Xbox Game Pass atât pentru consolele Xbox, cât și pentru computerele Windows. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

 • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
 • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Xbox Game Pass

Principal

 • Obțineți Xbox Game Pass pentru doar 1 USD
 • Xbox Game Pass: tot ce trebuie să știți
 • Acesta este Xbox Game Pass Ultimate?
 • Cel mai bun Xbox Game Pass pentru Xbox One
 • Cel mai bun Xbox Game Pass pentru PC

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here