Destiny 2: Cum să vă revendicați recompensele Twitch Prime

Sursa: Bungie

Destiny 2 este unul dintre cele mai multe jocuri Twitch care le permite abonaților. Dar cum poți să-ți iei prada? Acest ghid rapid va descompune totul și vă va arăta procesul de la început până la sfârșit.

Conectarea conturilor dvs

Înainte de a începe, asigurați-vă că v-ați înscris oficial ca abonat Twitch Prime. face acest lucru fie plătind 12 USD.99/lună direct prin Twitch sau conectând un cont Amazon Prime la contul tău Twitch, deoarece Twitch Prime este inclus gratuit cu Amazon Prime. Indiferent de metoda pe care o alegeți, vă puteți găsi aici.

Cu asta din drum, iată cum să-ți obții prada:

Sursa: Windows Central

 1. În primul rând, îndreptați-vă către Pagina Destiny 2 Twitch Prime și selectați butonul Revendicați acum pe recompensele dorite.
 2. Apoi, faceți clic pe Butonul Conectați contul de joc pentru a fi dus la site-ul web Bungie unde puteți conecta contul platformei alese de dvs. la Twitch.

  Sursa: Windows Central

 3. Selectează platforma pe care joci Destiny 2. Vi se va cere să vă conectați la contul dvs. pentru platforma respectivă.

  Sursa: Windows Central

 4. Odată ce ați făcut-o, pasul final este să aprobați conectarea contului dvs. de platformă și a contului Twitch Prime. Selectați Aproba și vei fi bine să pleci!

Acum că conturile dvs. au fost conectate, puteți revendica recompense viitoare Twitch Prime Destiny 2 doar făcând clic pe butonul Revendicați acum aflat pe pagina Destiny 2 Twitch Prime.

Obține prada în joc

Acum că ați conectat articolele pe care le veți revendica și v-ați conectat cu, echipamentul dvs. este la o scurtă călătorie până la Turn. Iată cum să pui în sfârșitul mâna pe echipamentul tău:

Sursa: Windows Central

 1. Lansați Destiny 2 și mergeți la Întoarce-te.
 2. Du-te la Zona hangarului si cauta Amanda Holliday.
 3. Mergi la ea și, când vi se cere, apropie-te de ea.
 4. În ecranul furnizorului ei, veți vedea prada dvs. Twitch Prime revendicată în partea de sus a inventarului ei. Selectați-l.

Felicitări! În sfârșit, v-ați prins articolele și acum le puteți folosi pe deplin.

Gândurile tale

Ce părere aveți despre recompensele Twitch Prime din Destiny 2 care au apărut până acum? Ce exotice sau emoții sperați să vedeți devin disponibile în continuare? Să-mi dai de veste.

Destiny 2 este gratuit și este disponibil pentru Xbox One, PlayStation 4, PC (prin Steam) și Stadia. Cea mai recentă expansiune, Shadowkeep, este disponibilă acum, în timp ce cea viitoare Beyond Light este de așteptat să fie lansată pe 22 septembrie 2020.

Luna e bântuită

Destiny 2: Shadowkeep

Întunericul a sosit

Shadowkeep este cea mai recentă expansiune Destiny 2, care aduce jucătorilor o nouă aventură terifiantă împotriva Stupului și vede sosirea unei amenințări misterioase, care induce frică.

 • 35 USD la Microsoft Store
 • 32 USD la GMG (Steam)

E timpul pentru triunghiuri rele

Destinul 2: Dincolo de lumină

Sosirea pe care o asteptam

În Beyond Light, Gardienii vor explora o nouă destinație, vor lupta pentru a depăși un nou raid și vor întâlni Întuneric ca niciodată înainte.

 • 40 USD la Microsoft Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here