O eroare de remediere rapidă a Destiny 2 i-a făcut pe jucători să piardă moneda din joc (actualizare)

Sursa: Bungie

Ce trebuie sa stii

  • O eroare dintr-o remediere rapidă Destiny 2 i-a făcut pe jucători să piardă diverse cantități de articole.
  • Toate monedele riscau să fie șterse de eroare.
  • În prezent, Bungie a dat jos Destiny 2 pentru întreținere de urgență.
  • Bungie a venit cu o remediere a problemelor și va fi implementată în curând.
  • Bungie intenționează să restaureze toate conturile jucătorilor la ceea ce erau înainte de actualizare pentru a restaura elementele pierdute.
  • Bungie plănuiește să citească online Destiny 2 la 19:00 PT/22:00 ET.

Actualizat 28 ianuarie 2020: Destiny 2 este din nou online și toate conturile au fost restaurate înainte ca remedierea rapidă să perturbe moneda.

Actualizarea 2 a Destiny 2.7.1, o remediere rapidă pentru joc, care era menită să rezolve câteva probleme minore, a ajuns să fie expediată cu sau eroare care i-a făcut pe jucători să piardă diferite cantități de monedă din joc. Glimmer, Bright Dust și Silver au fost toate expuse riscului de a fi șterse, și modulele de actualizare, toate materialele planetare și chiar și miezurile de cum ar fi greu de câștigat, prismele ascendente și fragmentele ascendente care sunt necesare pentru arme și armuri.

Continuăm să lucrăm la anularea contului jucătorului și estimăm că Destiny 2 va fi readus online la 19:00 Pacific. Pentru mai multe detalii, consultați: //t.co/5a0k5Ysn21
Rămâneți pe fază pentru mai multe actualizări. //t.co/PBq4PUcvIi

— Bungie Help (@BungieHelp) 29 ianuarie 2020

După ce a scos Destiny 2 offline pentru întreținere de urgență, Bungie a dezvoltat o remediere a problemelor și lucrează în prezent la lansarea acestuia pe server. Până atunci, jocul va rămâne indisponibil jucătorilor, deși Bungie a declarat că jocul va reveni online la 19:00 PT/22:00 ET. Când se întâmplă acest lucru, conturile jucătorului vor fi revenite la modul în care erau înainte de apariția actualizării, restaurând efectiv elementele tuturor. Sperăm că această soluție la problemă va ajunge să funcționeze.

Destiny 2 este disponibil gratuit pentru Xbox One, PlayStation 4 și PC. Cea mai recentă expansiune, Shadowkeep, este disponibilă pentru 35 USD.

Moon's Haunted

Destiny 2: Shadowkeep

Întunericul a sosit

Shadowkeep este cea mai recentă expansiune Destiny 2, care aduce jucătorilor o nouă aventură terifiantă împotriva Stupului și vede sosirea unei amenințări misterioase, care induce frică.

  • 35 USD la Microsoft
  • 32 USD la GMG (Steam)

Am actualizat acest articol cu ​​​​cele mai recente știri de la Bungie.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here