Destiny 2 este gratuit pentru jucătorii de pe computer până pe 18 noiembrie

Destiny 2 este un shooter la persoana întâi care te duce prin tot sistemul solar. Jucătorii trebuie să respingă un atac asupra Ultimul oraș și să oprească Legiunea Roșie să distrugă Soarele. Titlul prezenta imagini precum lucrări de artă și a primit recent cea mai mare expansiune de până acum.

Astăzi, Activision a anunțat că Destiny 2 va fi gratuit până pe 18 noiembrie 2018. Compania a spus: „Sărbătorim primul an al lui Destiny în Blizzard Battle.net cu o copie digitală gratuită a lui Destiny 2 pe PC." Recuperați acest joc de bază și nu include expansiunea "Forsaken", care adaugă o nouă campanie la titlu.

Deoarece Activision oferă, în esență, jocul de bază gratuit cu expansiunea Forsaken, această ofertă mai degrabă marketing. Cu toate acestea, dacă nu ai jucat Destiny 2 și vrei să încerci pe PC, acum ai șansa ta! Vei verifica jocul acum că nu costă nici un ban? Anunță-ne.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Din păcate, multe conținutului este acum blocat în spatele expansiunii Forsaken. Nu veți putea atinge nivelul de putere 600 sau acumula noul echipament dacă nu plătiți pentru noul conținut. Caracteristicile semnificative precum noile geniale Raid and Strikes nu vor fi, de asemenea, accesibile. În recenzia noastră, am spus: „Forsaken este o expansiune demnă a Destiny 2 și cel mai bun conținut suplimentar pentru care dezvoltatorul l-a lansat vreodată în franciză numărului de activități."

Vezi la Battle.net

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here