Destiny 2: Forsaken Legendary Collection este disponibil pentru precomandă”,

Recent, Bungie a anunțat expansiunea „Forsaken” pentru Destiny 2, care, sperăm, ar trebui să adauge o mulțime de activități noi jocului și să readucă fanii. Forsaken este prima expansiune majoră a Destiny 2 și se lansează pe 4 septembrie 2018. Cu două destinații noi de explorat și noi arme, armuri și abilități „Super” de dobândit, descărcarea îi duce pe jucători într-o călătorie epică în frontierele sălbatice ale sistemului nostru solar, unde liniile dintre dreptate și răzbunare sunt estompate.

Deși expansiunea Forsaken este disponibilă pentru precomandă de ceva timp, a fost oarecum o bătaie de cap pentru jucătorii noi. Nu a existat nicio modalitate de a cumpăra tot conținutul împreună. Din fericire, Activision tocmai a anunțat Destiny 2: Forsaken - Colecția legendară care include Destiny 2, „Blestemul lui Osiris”, „Warmind” și Forsaken.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pachetul costă 59 USD.99 și este disponibil în prezent pentru precomandă la un număr de comercianți. GameStop vinde și o ediție de colecție pentru 99 USD.99.

  • Vedeți ediția standard pe Amazon
  • Vezi ediția standard la GameStop
  • Vezi ediția de colecție la GameStop

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here