Destiny 2: modul Crucible Rift, preferat de fani, se poate întoarce în 2022

Sursa: Bungie

Crucible PvP de la Destiny 2 sa simțit de multă vreme dezamăgitor din cauza lipsei de noi moduri de joc și hărți și din cauza cât de încet sunt dezvoltate și lansate corecții de echilibru, dar potrivit directorului adjunct al jocului Destiny 2, Joe Blackburn, Bungie caută pentru a-și reînnoi pe termen lung dedicată față de Crucible. Bungie intenționează să adauge noi hărți și noi moduri de joc în 2022, iar mai multe urme să vină anual. Pe lângă acestea, totuși, dezvoltatorul intenționează să citească înapoi un mod clasic preferat de fani din Destiny original - Rift.

În modul original Rift, fiecare echipă de jucători avea un Rift în de apariție care putea fi distrus cu un obiectiv „Spark” asemănător unei bombe, care a apărut în centrul fiecărei hărți. Fiecare echipă trebuia să încerce să ia scânteia când a apărut, apoi să o ducă la Rift-ul echipei inamice pentru a o „înfunda” și a arunca în aer Rift. Problema a fost că Spark ar exploda și și-ar ucide posesorul la 75 de secunde după ce a fost ridicat, ceea ce încurajează echipele să joace rapid și agresiv. Acest lucru a dus la un gameplay incredibil de haotic și nepotrivit de îngrijire a mulți jucători s-au bucurat, deșiurile ar putea deveni și ele surprinzător de competitiv și strategic dacă ambele echipe ar fi coordonate.

În primul rând, echipa investighează obținerea Rift în Destiny 2 anul viitor. A trecut prea mult timp de când nu ne-am scufundat pe niște gardieni. Destiny Sandbox s-a accelerat în Destiny 2, așa că acum echipa confirmă că modul încă ține pasul cu noul nostru gameplay.

– Joe Blackburn (@joegoroth) 4 august 2021

Este emoționant să nu gândesc că Rift și-ar putea face în sfârșitul drum în Destiny 2 în curând, dar este important de reținut că lucrurile nu sunt încă puse în piatră. Blackburn a comentat că echipa sandbox a lui Bungie se asigură că Rift „rezistă” cu jocul mai rapid și mai energetic al lui Destiny 2. În cele din urmă, sper că dezvoltatorii vor fi capabili să modifice modul, astfel încât să se joace bine în Destiny 2 - vreau să mă aflu pe niște Gardieni.

Ce părere aveți despre potențiala întoarcere a Riftului? Să-mi dai de veste. Cea mai recentă expansiune Destiny 2, Destiny 2: Beyond Light, este disponibilă acum pentru 40 USD pe Xbox, PlayStation și PC. Jocul de bază este gratuit, așa că atunci când încercați Destiny 2 înainte de a investi bani, puteți face acest lucru.

Dacă decideți să încercați jocul, nu ratați ghidul nostru pentru începători despre cum să intrați în Destiny 2 în 2021. De asemenea, pentru unele build-uri care vă vor oferi un avantaj în Crucible, consultați ghidul nostru pentru cele mai bune build-uri pentru Destiny 2 și cum să vă creați propria. Nu ratați turul nostru cu cele mai bune 10 arme Destiny 2 de care aveți nevoie foarte eficient pentru a cultiva în Sea of ​​the Splicer, deoarece mulți dintre ele sunt P și vă puteți ajuta să obțineți victoria.

Mânuiește întunericul

Destinul 2: Dincolo de lumină

Europa așteaptă

Beyond Light este următoarea mare expansiune pentru Destiny 2, introducând un nou element pe care să-l mânuiască Gardienii, o nouă zonă pe luna Jupiter Europa, o nouă poveste și o mulțime de pradă de împrăștiat.

  • 40 USD la Microsoft
  • 40 USD la GMG (Steam)
  • De asemenea, pe Xbox Game Pass

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here