Proiectarea camerei tale de vis este mai ușor ca niciodată cu 3D Live Interior pentru Windows 10 și 8.1

Windows 10 și Windows 8.1 utilizatori pot verifica o nouă versiune a aplicației 3D Live Interior în Magazinul Windows. Dezvoltat de BeLight Software, 19 USD.Aplicația 99 adaugă o serie de funcții, inclusiv o modalitate de a înregistra videoclipuri interioare de prezentare a designului casei tale virtuale.

BeLight spune că 3D Live Interior este singura aplicație de design interior din Magazinul Windows care este disponibilă atât pentru desktop-ul Windows, cât și pentru dispozitivele tactile. Permite utilizatorilor să creeze un plan virtual al casei care poate fi vizualizat în 3D. Camerele pot fi recolorate și decorate cu mobilier și alte articole pentru a ajuta la reproiectarea unei case reale. BeLight spune:

„Pe lângă diverse aspecte tehnice și optimizare a formei, nouă oferă posibilitatea de a înregistra videoclipuri interioare explicative. Acest lucru deschide în demonstrarea ideii de casă și interior pentru noi în față și prieteni. Acum este ușor să configurați o cale mers pentru a înregistra videoclipuri interioare și a participa la Facebook, YouTube sau pur și simplu să vă prezentați pe o ecran mare.

" Modul de prezentare suplimentară vă permite să luați în considerare coliziunea atunci când navigați în mediul 3D. Acest lucru oferă diverse avantaje, cum ar fi posibilitatea de a merge în interiorul perimetrului peretelui sau de a urcă scări. Editarea avansată a obiectelor în 2D permite utilizatorilor să controleze dimensiunile și poziționarea obiectelor chiar în panză."

În plus, o serie de care înainte au fost disponibile doar funcții care sunt disponibile pentru a-ți aplica în utilizare, inclusiv exportul imaginilor de vizualizare 3D HD (până la 6000 x 6000 px), importarea fișierelor în formatele 3DS și Collada și exportul fișierului. în 3DS, Collada, VRML și X3D.

Descărcați 3D Live Interior din Windows Store (19 USD.99)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here