Powerbank hibrid USB-C de la Dell are un design modular, preț ridicat

Dell produce o gamă largă de accesorii pentru gama sa de laptop-uri și, pentru a prelungi durata de viață a bateriei în dispozitivele care devin tot mai subțiri, există un colț sculptat pentru o selecție decentă de bănci de alimentare externă. Cel pe care îl am aici (număr de model PH45W17-CA) este o piesă hibridă, cu un adaptor de 45 W atașat la un acumulator de 43 Wh conceput pentru a încărca laptopuri cu USB-C.

Pentru această recenzie, am supus mai multor teste diferite pentru a determina câte bine va funcționa pentru dvs., cât de bine va rezista la utilizarea obișnuită și, în cele din urmă, dacă merită sau nu prețul de 140 USD.

Adaptor si baterie

Powerbank hibrid Dell PH45W17-CA

Începe de la aproximativ 140 USD

Concluzie: Se va potrivi cu brandul laptopului dvs. Dell în timp ce oferă aproximativ șase ore suplimentare de viață, dar prețul nu pare să se potrivească cu produsul.

Pro

  • Design modular inteligent.
  • Vine cu adaptor inclus.
  • Un an de garanție.

Contra

  • Calitate discutabilă.
  • Un singur port USB-A.
  • Relativ scump.
  • Vezi la Dell

Ce vă va plăcea la banca de alimentare hibridă Dell

Întreaga idee de adăugare a unui pachet de alimentare la repertoriul laptopului este de a prelungi durata de viață generală a dispozitivului atunci când este departe de orice priză și, în acest sens, PH45W17 are succes. Am folosit laptopul de afaceri Dell Latitude 7390 2-în-1 pentru majoritatea testărilor mele (bancul de alimentare a venit împreună cu unitatea de revizuire), care are în interior sau baterie considerabilă de 60Wh care asigură aproximativ 1 ore de utilizare obișnuită, inclusiv streaming video. , navigarea pe web și procesarea textului. Power Bank este epuizat și a durat aproximativ trei ore pentru a se încărca complet. Dacă vă aflați într-o situație de criză de timp, puteți găsi la aproximativ 75 la sută în jumătate din acest timp.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Începând cu laptopul complet mort, am conectat power bank-ul complet încărcat și am plecat la treabă. A durat aproximativ o oră și 15 minute pentru ca banca de alimentare de 12.800 mAh să se epuizeze complet, oferind o medie de aproximativ 30 W cu ExpressCharge-ului Latitude 7390 activat (în caz contrar, vă uitați la o medie de aproximativ 17 W). Cu powerbank epuizat, Latitude 7390 se încărcase la aproximativ 50%. Amințiți-vă, am folosit laptopul pe tot timpul timpului în care s-a încărcat, cu luminozitate la 60 la sută și pernță la jumătate. În acest sens, a avea cu tine acumulatorul de alimentare pentru situații de urgență ar trebui să-ți ofere suficient timp pentru a atinge un termen limită.

Categorie Spec
Tipul bateriei Litiu-ion (cu patru celule)
Capacitate 12.800 mAh (43Wh)
Livrarea energiei 19.5V (2.3 amperi)
Greutate 1.54 de lire sterline (0.7 kg)
Dimensiuni 3.1 in x 6.8 in x 0.9 in (78.74 mm x 172.72 mm x 22.86)

Pentru următorul test, am luat power bank complet încărcat și laptop complet încărcat pentru a vedea cât timp aș putea lucra într-o situație de avion în care nu am acces la niciun fel de preț. Laptopul se desprinde mai întâi de la banca de alimentare când ambele baterii sunt pline, iar streamingul video la luminozitate maximă și performanță maximă (în timp ce, de asemenea, ocazional, navigează și scrie) a consumat banca de alimentare în aproximativ 5.5 minereu. Dacă aș fi avut luminozitatea scăzută și nu aș fi transmis în mod constant videoclipuri, fără îndoială, aș putea atinge și depăși marca de șase ore. Cu Latitude 7390, asta înseamnă în total aproximativ 16 sau 17 ore de viață a bateriei.

Aspectul hibrid al power bank-ului este adaptorul detașabil de 45W. Este folosit pentru a încărca acumulatorul în sine, dar datorită designului modular inteligent al cablului USB-C (și chiar întregului produs), poate fi folosit și ca încărcător direct în laptop. Ideea lui Dell este că greutatea adăugată a bancului de alimentare nu va face o diferență atât de mare atunci când puteți lăsa adaptorul obișnuit în urmă. Este compact, ușor și la 45 W poate oferi o cantitate bună de suc, chiar dacă sunteți obișnuit cu beneficiile unui adaptor mai mare atunci când sunteți acasă sau la birou.

Bateriile pot fi lucruri capricioase, așa că vă asigurați că obțineți sau garanție decentă pentru a acoperi orice defecțiuni. Aici, Dell oferă o acoperire limitată de un an. Atâta timp cât nu alergați sau nu înjunghiați bateria cu un cuțit, Dell ar trebui să o repare sau să o înlocuiți dacă aveți o greșeală.

Ce veți urî la banca de alimentare hibridă Dell

Power Bank este proiectat să fie cât mai multe posibilități, cu laturi rotunjite care îi permit să se strecoare și să iasă cu ușurință din buzunarele genții pentru laptop. Deoarece totul se dezactivează este ușor de depozitat oriunde spațiu și spațiu, există, opțiunea de a lăsa adaptorul standard în urmă, în general va ocupa mai puțin spațiu. Cu toate acestea, calitatea construcției este discutabilă. Piesa adaptorului negru are două puncte de presiune care sunt menite să o elibereze din baterie, dar sunt inutile. desprinde cele două bucăți destul de ușor fără să apăsați nimic și îmi pot imagina un scenariu în care rămâneți fără timp și vă dați seama că bateria nu s-a încărcat deoarece cele două piese s-au desfășurat.

Pe partea de jos a bateriei sunt cinci LED-uri mici care indică puterea rămasă, un buton pentru a afișa LED-urile și pentru a „trezi” acumulatorul și un singur port USB-A cu putere de încărcare de 10 W. Da, puteți încărca telefonul în timp ce încărcați și laptopul - deși capacitatea de a fi împărțită - dar ar fi bine să vedeți două porturi USB-A, mai ales când majoritatea oamenilor au mai mult de un gadget suplimentar când călătoresc.

Prețul lui PH45W17 trebuie să luați în considerare, mai ales atunci când vă confruntați cu o parte din concurență. Da, primești și un adaptor USB-C de 45 W cu acumulatorul, dar ai putea obține din punct de vedere tehnic ceva de genul Anker PowerCore+ de 26.800 mAh cu trei porturi USB-A pentru aproximativ 70 USD și să aduci adaptorul original cu tine. Acest scenariu ar funcționa numai dacă laptopul pe care îl utilizați este compatibil, ceea ce este o altă dilemă în sine.

Pagina de produse Dell are o listă de dispozitive cu care este compatibil PH45W17, inclusiv XPS 13 și unele modele Latitude și Inspiron. Deși probabil este doar o casă de a nu actualiza fiecare pagină cu laptopuri reîmprospătate, Latitude 7390 cu care am testat nu este listat. De asemenea, am conectat banca de alimentare la ThinkPad X280 de la Lenovo și am primit o avertizare de încărcare scăzută. Acumulatorul a împiedicat descărcarea bateriei a X280, nu se încarcă în același timp. Înainte de a cumpăra, asigurați-vă 100% că pachetul de alimentare este compatibil cu laptopul dvs.

Linia de bază a bancului de alimentare hibrid Dell PH45W17-CA

În afară de faptul că banca de alimentare se poate desprinde de adaptor aproape în orice moment (este confortabil, dar nu sigur), aceasta este o piesă hardware inteligentă. Adaptor atașat înseamnă că nu trebuie să purtați toate cablurile cu dvs. atunci când sunteți în deplasare, iar designul modular vă permite să împachetați totul în colțurile și colțurile genții dvs. Oferă o cantitate decentă de putere, perfectă dacă sunteți într-un zbor pe distanțe lungi, dar durează puțin peste trei ore pentru a obține o reîncărcare completă. De asemenea, dacă aveți un singur port USB-A în partea de jos, vă limitează să utilizați, mai ales într-un scenariu în care aveți laptopul. nu are nevoie de putere suplimentară.

Când începeți să faceți o comparație cu concurența, prețul pare neconform, mai ales față de pachetele de putere cu o capacitate aproximativă dublă. Dar, dacă cumpărați pentru a fi utilizat cu un laptop listat pe site-ul web Dell (care sperăm că va fi actualizat în curând), nu trebuie să vă faceți griji că acesta nu este compatibil. Dacă accesezi locul Dell și vrei ca să se potrivească, acesta este probabil aproape de partea de sus a listei tale, dar asigurați-vă că alocați puțin timp în cercetarea înainte de a lua o decizie finală.

Vezi la Dell

3 din 5

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here