Dell XPS 13 9380 remediază camera web, alte probleme minore și arată aproape perfect

Dell și-a reîmprospătat deja excelentul XPS 13 pentru 2019. Deja ne-a plăcut laptopul (așa cum se spune clar în recenzia noastră), dar amplasarea ciudată a camerei web și lipsa opțiunilor Intel Core i3 au fost dezavantaje minore. Dell pare să fi luat acest feedback pentru a auzi și a abordat unele dintre aceste probleme, făcând din noul XPS 13 9380 un laptop pe care trebuie să îl luați în considerare.

A dispărut camera web nebună care arăta tuturor celor aflați la apelul Skype ceea ce este stocat în prezent în nările tale. Dell a reușit să micșoreze dimensiunea camerei web pentru a o potrivi în cadrul subțire de deasuprajului. Din păcate, nu sunt suport pentru Windows Hello IR.

Pentru a vă conecta în siguranță la Windows 10 fără a tasta o parolă, trebuie să utilizați cititorul de amprentă, care funcționează și ca butonul de pornire. Este similar cu modul în care funcționează butonul de pornire al excelentului Huawei MateBook.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Alte potrivi include o nouă alegere de culoare și noi procese Whisky Lake, cu opțiunea adăugată Core i3. Acum puteți alege dintr-un Intel Core i3-8145U de a 8-a generație, i5-8265U sau Core i7-8565U.

Cu aceste modificări aplicate, nu DellPS 13 9380 este mai bun niciodată și mult mai aproape de perfecțiune. Este disponibil chiar acum de la Dell, de la 882 USD. Suntem nerăbdători să punem mâna pe el pentru o revizuire completă.

Un laptop XP-excelent

Dell XPS 13 (9380)

PC-ul ultraportabil Dell a devenit și mai bun.

Dell XPS 13 a fost întotdeauna unul dintre laptopurile noastre preferate din motivele întemeiate, dar au existat câteva dezavantaje minore care includ plasarea camerei web și lipsa unei opțiuni de procesor Core i3. Aceste probleme au fost rezolvate cu reîmprospătarea 9380, iar acest laptop este acum cu un pas mai aproape de perfecțiune.

  • 882 USD la Dell

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here