Dell XPS 13 9350 vs 9360: pe care ar trebui să-l cumpăr?

Dacă sunteți deloc familiarizat cu populara linie XPS a Dell, atunci cea mai recentă intrare din serie, XPS 13 9360, probabil că pare destul de familiară. Cu toate acestea, această ultimă actualizare aduce câteva detalii cheie față de precedentul XPS 13 9350, care merită luate în considerare dacă alegeți între modele de comercianți cu amănuntul precum Amazon.

În timp ce configurații individuale pot varia destul de mult, iată o detaliere a modului în care XPS 13 9360 și 9350 se compară între ele doar pe baza specificațiilor de bază:

Categoria Dell XPS 13 9350 Dell XPS 13 9360
Procesor Până la șasea generație Core i7 (Skylake) Core i7 de până la a 7-a generație (Kaby Lake)
Stocare interna Până la 1TB SSD Până la 1TB SSD
RAM 4 GB, 8 GB sau 16 GB 4 GB, 8 GB sau 16 GB
Afişa 1080p non-touch sau QHD+ full touch 1080p non-touch sau QHD+ full touch
Grafică Intel HD 520 sau Intel Iris 540 Intel HD 620
Porturi USB 3.0, 3.Mufă de 5 mm, card SD, USB-C Thunderbolt 3 USB 3.0, 3.Mufă de 5 mm, card SD, USB-C Thunderbolt 3
Baterie 56WHr 60WHr
Culori Argint, Aur Argint, Aur roz

Poate cel mai mare punct culminant al XPS 13 9360 este upgrade-ul la procesoarele Intel Kaby Lake de generația a 7-a. Deși este văzută în mare parte ca un rafinament relativ minor al proceselor Skylake din a șasea generație care au loc pe XPS 13 9350, mutarea la Kaby Lake aduce avantajele sale.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Așa cum v-ați aștepta, Kaby Lake ar trebui să aducă o creștere modestă în performanța generală. Unde ar trebui să fie deosebit de remarcabil în cazul sarcinilor cu grafică intensivă, datorită Intel HD Graphics 620 integrat. Cu alte cuvinte, dacă vă place să jucați puțin din mers, XPS 13 9360 ar trebui să ofere o creștere decentă a performanței față de modelele XPS 13 9350 echipate cu Intel HD Graphics 520. De fapt, Intel a demonstrat că cea mai recentă placă grafică integrată poate face față chiar și unei perioade de Overwatch.

Cipurile Intel Kaby Lake sunt, de asemenea, considerate ca sunt mult mai eficiente la decodarea si manipularea videoclipurilor 4K. Deși acest lucru nu va conține neapărat prea mult pentru alimentarea ecranelor HD sau QHD+ oferite cu XPS 13 9360 în sine, este o veste bună pentru cei cu un lucru extern 4K.

Nimic din toate acestea nu înseamnă că XPS 13 9350 este total depășit de fratele său mai nou. Procesoarele Skylake de la 9350 ar trebui să continue să fredoneze destul de frumos încă ceva timp. Și dacă se întâmplă să găsiți o reducere substanțială la modelul Skylake high-end echipat cu grafică Intel Iris 540, merită cel puțin luat în considerare, deoarece ar trebui să rivalizeze cu puterea grafică a modelului mai nou.

Pe partea mai minoră a lucrurilor, XPS 13 reîmprospătat include o baterie puțin mai mare - având o capacitate de 60 WHr. Asta în comparație cu bateria de 56 WHr ambalată în interiorul predecesorului său, XPS 13 9350. Deși este o denivelare destul de mică, orice creștere este binevenită, mai ales atunci când este combinată cu eficiența energetică mai mare pe care ar trebui să o aducă Kaby Lake. În total, Dell susține că XPS 13 9360 ar trebui să obțină până la 22 de ore de viață a bateriei atunci când este echipat cu un ecran FHD, în timp ce modelele QHD+ ar trebui să aibă aproximativ 13 ore.

Performanța WiFi, care a fost un punct dureros pentru unii pe XPS 13 alimentat de Skylake, ar trebui să vadă și să vă bucurați de la XPS 13 9360. Acest lucru se datorează includerii noului Killer Wireless-AC 1535 care ar trebui să ajute atât viteza, cât și conectivitate.

În cele din urmă, cei care doresc să adauge puțin mai mult stil selecției lor vor fi fericiți să afle că reîmprospătarea Kaby Lake include o opțiune de culoare Rose Gold pentru acel exterior familiar. Da, XPS 13 9350 a inclus propria sa opțiune de culoare Gold, dar haide: acesta este Rose Gold. Dacă obțineți pasul cu cele mai recente tendințe în materie de estetică tehnologică nu vă este, totuși, Silver standard este disponibil în toate configurațiile.

Pe care ar trebui să-l cumpăr

Ca și în cazul actualizărilor anterioare din linia XPS 13, este cel mai logic să mergeți cu cea mai nouă opțiune de pe bloc - în acest caz, XPS 13 9360. Nu numai că în prezent este singura ta opțiune dacă comandați direct din magazinul principal Dell, dar este mai logic să optați pentru hardware-ul mai nou și mai rapid, indiferent cât de mici sunt câștigați. Luați în considerare prețurile rămân aceleași în toate configurațiile și este greu de argumentat împotriva alegerii XPS 13 9360 față de predecesorul său.

Totuși, există întotdeauna excepții și lucruri nu stau altfel în acest caz. Deoarece ambele modele au același display spectaculos Infinity Edge și design exterior, nu veți rata nimic din punct de vedere vizual. Da, performa generală va fi afectată, dar ar trebui să rămână adecvată pentru majoritatea utilizărilor. Dacă puteți găsi un XPS 13 9350 la o reducere semnificativă, merită luat în considerare. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, veți dori să utilizați noul XPS 13 9360, cu excepția cazului în care puteți economisi sau sumă semnificativă.

Vezi la Dell

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here