Deceniu în analiză: iPad Pro 2018 s-a apropiat cel mai mult de a fi un înlocuitor de computer până acum

Sursa: Joseph Keller/iMore

măr

 • Apple de-a lungul deceniului
 • Produsul lui Rene Ritchie al deceniului
 • iPad-ul
 • iPhone 4S
 • Încărcare Qi
 • iPhone 5c
 • iOS 8
 • Apple Watch
 • Pokémon Go
 • Nintendo Switch
 • iPad Pro
 • iPhone 11 Pro
 • Nintendo

Google

 • Cele mai bune povești Google ale deceniului
 • Google Home și Google Assistant
 • Moto X
 • Roku
 • Chromecast și Google Cast
 • HDR+
 • Samsung Galaxy S7
 • Alexa și Amazon Echo
 • HTC One M7
 • Robot aspirator
 • Google Cardboard
 • Google Wifi

Microsoft

 • Cele mai bune știri Microsoft
 • Surface Pro
 • Windows ca serviciu
 • Revoluția Xbox
 • AMD vs. Intel
 • OneDrive

Scriu asta pe un iPad Pro de a treia generație. Este posibil ca fotografia pe care o vedeți în partea acestui articol să fi fost editată și pe una. Aceasta mașină a devenit unul dintre instrumentele mele principale pentru a finaliza munca (găsesc că scrierea pe un iPad se pretează la mai puține distrageri) în fiecare zi.

Este, de asemenea, o privire intriga asupra viitorului iPad-ului ca computer. iPad Pro și, ulterior, iPadOS în 2019, sugerează că Apple ia iPad-ul mai în serios ca alternativă la computerele mai tradiționale (atât Windows, cât și Mac) decât a avut anterior. Dar, în timp ce iPadOS cu siguranță începe să facă acest caz cu software, iPad Pro însuși a fost cel care a început cu adevărat această minge.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cu hardware puternic, USB-C, suport pentru un nou Apple Pencil și un ochi ferm fixat pe viitor, iPad Pro de a treia generație este alegerea mea pentru cel mai important produs Apple din 2018.

Formă și funcție

Este greu să vorbim despre iPad Pro 2018 fără să vorbim despre designul său.

Sursa: iMai mult

Până la iPad Pro din 2018, gama de iPad a folosit limbaj de design de la introducerea în 2012 a primului iPad mini cu laturi rotunjite cu margini teșite care treceau la geamul frontal al dispozitivului. iPad Pro 2018 a zguduit asta cu un design care amintește mai mult de iPhone 4, cu părțile plate care au lovit un ton vizual mai îndrăzneț decât iPad-urile anterioare (personal, sper că acest design se va întoarce la iPhone).

Nici aceste părți plate nu au fost doar un caz în care Apple a schimbat lucrurile. O parte a iPad Pro găzduiește acum o placă magnetică pentru încărcarea inductivă a celui mai recent Apple Pencil.

Cadrele de iPad Pro s-a făcut-o iPad Pro: Face ID. Apple a elimina butonul Acasă de pe iPad Pro, optând în schimb pentru un aparat de cameră TrueDepth pentru a alimenta Face ID. În timp ce unii (inclusiv eu) se chinuie cu plasarea camerei în sine, consider că prefer mult să am Face ID la Touch ID atunci când folosesc autentificarea biometrică cu aplicații.

Atât de mult Lightning, salut USB-C

Adăugarea USB-C este cea care face cu adevărat cazul pentru iPad Pro ca computer principal Apple al viitorului. Această schimbare a făcut ca iPad Pro să fie un dispozitiv mai flexibil, permițând mai mulți oameni să profite de puterea considerabilă pe care o are oferite tablete.

Sursa: iMai mult

În primul rând, nu mai aveți nevoie de un adaptor Lightning-to-whatever. Tot ce ai nevoie acum este un cablu orice USB-C. Aceasta poate părea la început ca o distincție fără diferență până când vă amintiți că USB-C este un standard. Nu trebuie să așteptați până când Apple lansează un fel de adaptor și nu trebuie să așteptați ca partenerii MFi să facă ceva conform specificațiilor Apple.

Luați ca exemplu hard disk-urile externe, pentru care suportul a ajuns în iPadOS la începutul acestui an. În timp ce iPad-urile echipate cu Lightning pot folosi unități externe dacă rulează iPadOS la fel ca iPad Pro, ele trebuie să folosească un adaptor pentru a face acest lucru, adăugând o etapă de mijloc neplăcută unui proces care este fără probleme și fără întreruperi. iPad Pro. Pe iPad-ul meu, am conectat doar cablul USB-C-la-USB-C care a fost inclus cu SSD-ul meu portabil la iPad-ul meu și sunt gata de plecare.

Și USB-C este versatil. orice face alte lucruri precum conectarea unui hub USBC, care, la rândul său, oferă acces iPad-ului la mai multe porturi. Unii conectează chiar și display-uri externe, cum ar fi modelele LG UltraFine realizate în colaborare cu Apple. Are suficientă putere și debit pentru a gestiona toate acestea.

Datorită puterii, flexibilității, USB-C permite iPad-ului să devină sau opțiune de calcul excelentă nu doar pentru utilizatorii mainstream, ci și pentru un număr mare de profesioniști. Este doar o opțiune mai bună decât Lightning. Este compatibil cu mai multe accesorii, oferă o livrare mai bună de energie și deschide într-adevăr opțiuni de stingere pentru iPad Pro într-un mod care pur și simplu nu există pe iPad-urile echipate cu Lightning.

Software-ul este celaltă parte a acestei povești

După cum am observat anterior, una dintre caracteristicile care ajută USB-C pe iPad Pro să iasă în evidență că poți utiliza în modurile unități externe, fie ele unități mici sau hard disk-uri complete, fără a fi nevoie de niciun fel. de adaptor. Dar această caracteristică este relativ nouă pentru experiența iPad.

Sursa: iMai mult

Anterior, aveai nevoie de aplicații dedicate pentru a utiliza stocarea externă, aplicații scrise adesea pentru o anumită piese hardware. A fost o mizerie. Odată cu lansarea în această toamnă a iPadOS 13, acest neajuns a fost acum corectat. Nu numai că puteți utiliza unități externe pentru a transfera date în aplicația Fișiere (unde oricum trăiesc majoritatea fișierelor), dar puteți face acest lucru direct în aplicația terță parte care acceptă astfel de funcționalități.

Acest lucru este deosebit de utili pentru fotografii, care acum pot importa fotografii directe de pe cardul SD (sau, în unele cazuri, direct de pe cameră) în aplicația precum Lightroom sau Pixelmator Photo. Vorbind ca cineva să fie locul să-și păstreze fotografiile de pe iPhone și fotografiile camerei independente, aceasta nu ar putea fi o schimbare mai binevenită.

iPadOS, acum sau ramură de software dedicată specială pentru hardware-ul iPad, sugerează o schimbare în relația dintre echipamentele software a Apple și gama de tablete a companiei. Deși, în general, ne-am putea aștepta la o actualizare majoră a experienței iPad o dată la doi ani sau cam așa ceva, ramificarea iPadOS sugerează că poate Apple ar putea accelera această cadență.

Cu adăugiri precum widget-urile Today pe ecranul de pornire, Safari de tip desktop și pașii majori pentru avansarea în multitasking a aplicațiilor, iPadOS 13 este un prim pas grozav pentru a duce iPad-ul în următorul act.

iPad Pro 2018 și iPadOS ne arată forma lucrurilor care vor urma

Hardware-ul iPad Pro 2018 este de top. Sistemul A12X pe cip este încă cel mai puternic siliciu personalizat la Apple, chiar și după introducerea lui A13. USB-C face tableta mai utila pentru mai multi oameni. Și iPadOS pornește iPad-ul în propria direcție software pe care nu a avut-o cu adevărat de la începuturi.

Unul dintre lucrurile pe care le-am văzut în 2019 a fost că Apple a adăugat Smart Connectors (un astfel de suport pentru Smart Keyboard), atât la iPad Air 3, cât și la 10.iPad de 2 inchi, ceea ce face dispozitivul de productivitate și mai bune. Anterior, Smart Connector și Smart Keyboard au fost exclusive pentru gama iPad Pro. Nu voi fi surprins să văd USB-C și da, chiar și suportul Apple Pencil 2 se pregătește și la modelele cu prețul mai mic.

Acesta este cel mai mare efect pe care îl va avea iPad Pro, așa cum a fost cazul altor linii de produse Apple în trecut. Gama superioară primește mai întâi cele mai bune caracteristici, urmate de o scurgere până la capătul inferior al jocului. S-ar putea să nu fie o observație completă nouă, dar presupunând că este adevărată, nu spune exact ce fel de produse nu putem aștepta să devină iPad-ul și totul se datorează actualelor iPad Pro și iPadOS.

Cu funcții suplimentare precum USB-C și capacitatea de a conecta direct, încărca și transporta Apple Pencil-ul pe iPad, iPad-urile prețurilor mai mici vor deveni produse mai bune pentru toată lumea. Produse pe care le veți găsi în mai multe case, birouri, spații creative și săli de clasă. Și pot avea nevoie de aduse iPadOS vor continua să ajute la definirea iPad-ului ca dispozitiv separat de iPhone, luându-l în direcții noi, mai interesant decât ar putea merge dacă ar fi legat mai strâns de iOS.

Este aproape o certitudine că vom următoarea următoarea iterație a iPad Pro la un moment dat în 2020. Și, mai ales dacă anumite zvonuri sunt adevărate, va fi o creștere semnificativă față de iPad Pro de a treia generație în mai multe moduri. Dar, în timp ce un iPad Pro din a patra generație, este sigur că va face o mulțime de lucruri mai bune decât modelul actual, modelul actual le-a făcut primul și, pentru că a făcut-o, cred că vom vedea acest impact asupra familii iPad de ani de zile. vino.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here