Previzualizare PC Death's Door: această exclusivitate gotică a consolei Xbox merită absolut atenția ta

Sursa: Windows Central

Death's Door este o viitoare exclusivitate a consolei Xbox, care va ajunge pe Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X și Steam pe 20 iulie. Cu dezvoltarea condusă de echipa de doi oameni Acid Nerve of Titan Souls faima, Death's Door a apărut la vitrina [email protected] din martie și a devenit imediat unul dintre cele mai așteptate titluri ale mele Xbox. După ce au trecut practic, aceste așteptări nu numai că au fost îndeplinite, ci au fost complet distruse.

Death's Door este un RPG de acțiune cu adevărat incredibil, cu inspirație clară de la Zelda clasic, cu admirație pentru Dark Souls și alte jocuri de acțiune recentă.

Amplasat într-o suprarealitate sumbră, asemănătoare lui Tim Burton, joci ca o cioară în vârstă, cunoscută și sub numele de Reaper. Ca agent al morții, traversezi un metavers de dimensiuni deformate, asigurându-se că ordinea naturală a morții și a vieții menține fluxul. Cu toate acestea, ceva (sau cineva) a deranjat echilibrul. Te trezești prins într-o conspirație care amenință să dezlege realitatea și să-ți blestești sufletul pentru veșnicie.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Acesta este Death's Door, un joc care vă cere absolut atenția chiar acum.

Deveniți un secerător

Ușa Morții

Salvează-ți sufletul

Death's Door este un viitor RPG de acțiune care, sincer, ar trebui să fie mai scump. În Death's Door, joci ca o cioară în vârstă, iar treaba ta este să culegi sufletele damnaților. Unii refuză totuși să moară și trebuie să vă dați seama ce se întâmplă.

  • 17 USD la Microsoft Store (digital)
  • 17 USD la Steam (Digital)

O lume sumbră și biză

Sursa: Windows Central

În Death's Door, joci ca o cioară, în acest lume cunoscută sub numele de Reaper. Ciorii aceste lumi sunt însărcinați cu trecerea sufletelor în lumea de apoi, gestionând munți de documente și reglementări în timp ce vânează creaturi capricioase în diferite realități.

Birourile centrale care se ocupă de secerat sunt spălate într-un monocrom alb-negru, pline cu NPC-uri care descriu monotonia sarcinii lor sumbre. Aici puteți cumpăra upgrade-uri, schimbând sufletele pe care le-ați cules și adunat pentru mai multă pricepere în luptă. Acest centru central evoluează și el de-a lungul timpului, pe măsură ce finalizați noi misiuni și deschideți noi uși, noi personaje apar cu noi dialoguri, adăugând mai mult context și intrigi aceste câmpuri bizare care îndoaie realitatea.

Este de la acest hub central unde vă puteți oferi diferite dimensiuni. Acestea porți servesc în esență ca punct de control al temniței, dar vă oferă și călătorii rapide în zonele anterioare. Death's Door are ca rezultat o lume ușoară interconectată în stil Metroidvania, recompensând jucătorii care revin în zonele anterioare, folosind noi abilități pentru a debloca noi zone și a găsi secrete.

Sursa: Windows Central

Unele dintre aceste secrete sunt sugerate și tachinate de diverse personaje tulburate pe care le veți întâlni de-a lungul jocului. Afabilul Pothead este un om blestemat, înzestrat cu o oală de ciorbă pentru un cap, care pare și un omagiu adus „Onion Knights” din Dark Souls, precum Siegmeyer of Catarina. În timp ce exploram demo-ul considerabil, am dat și de cadavrul unui bucătar, controlat parazitar de o ființă ciudată asemănătoare unui calmar.

Poți simți dragostea și pasiunea creatorului la fiecare colț în Death's Door.

Într-un scurt interval de timp, m-am simțit imediat conectat la Death's Door prin scrierea sa gânditoare, plină de umor și muzica cu adevărat elegantă, pe care mă trezesc fredonând chiar și când scriu asta. Death's Door ar putea fi amintită doar pentru coloana sa sonoră, care este obsedant de frumoasă, rămânând în timp larg și diversă ca amploare. Fiecare zonă are propria sa senzație, cu niveluri complexe care se intersectează, puzzle-uri variate și grămezi de secrete și oportunități de explorare. Poți simți dragostea și pasiunea creatorului la fiecare colț în Death's Door.

Fără să dai prea mult, descoperi devreme că ai fost păcălit dintr-un suflet care era al tău de drept. Eșecul unei sarcini nu este o opțiune pentru secerătorii corbilor, care sunt sortiți să rătăcească pe tărâmul muritorilor căutându-și cariera. În timp ce se află în lumea corporală, secerătorii îmbătrânesc și în cele din urmă mor. S-ar putea să găsiți mai mult decât câțiva secerători morți de-a lungul călătoriilor, dintre care unii ar fi murit în circumstanțe misterioase.

Luptă strânsă, satisfăcătoare

Sursa: Windows Central

În timp ce explorezi Death's Door, va trebui să participi la grămezi de lupte. Marea majoritate a creaturilor pe care le vei întâlni nu doresc altceva decât să te ucidă, să îngrozitor și furios. La urma urmei, ești aici pentru a le culege sufletele. În acest scop, Death's Door preia repere de la Zelda clasică, cu câteva răsturnări moderne.

Ca joc izometric, vă puteți sparge și tăiați drumul printr-o gamă variată de tipuri de inamici, completate cu bătălii cu șefii care vă vor testa inteligența și abilitățile în egală măsură. Șefii pe care i-am întâlnit am întâlnit acum au fost extraordinar de frumoși, dar și destul de brutali - deși niciodată nedreapți. În timp ce jocul este un om adus unor oameni precum Dark Souls, din punctul meu de vedere este mai aproape de Zelda, unde inamicii au model destul de stabilit de învățat și de depășit.

Dificultatea poate crește rapid, dar depășirea provocărilor pe care Death's Door vă propuneți este incredibil de plină de satisfacții, cu o lovitură finală cu încetinitorul pentru o măsură bună. Similar altor jocuri cu înclinații Metroidvania, pe măsură ce progresezi, vei debloca și comenzi rapide prin zone, compensând fizic că inamicii reapar după moarte. să măcinați pentru a progresa în forța personalului dvs. într-o oarecare măsură dacă vi se pare un anumit șef dificil, deși aș susține că Death's Door nu este prea pedepsitoare. Oferă un echilibru bun între risc și recompensă.

Există diverse arme și stiluri de joc pe care le puteți acorda prioritate în Death's Door. Arma standard de pornire este o sabie obișnuită, dar am găsit și câteva pumnale cu foc rapid în afara drumului bătut. efectuează diverse mișcări pentru a se potrivi situației, de la atacuri în zonă, lovituri rapide sau atacuri de rulare, dacă știți exact unde va fi un inamic. De asemenea, puteți debloca diverse puteri suplimentare. Un arc și săgeți cu putere sufletească vă ajutați să faceți față în fața lor deranjați la distanță, iar mai târziu, veți debloca chiar și abilitatea de a arunca bile de foc și de a incendia inamicii - în timp ce ocoliți anumite obstacole activate de foc în acest proces.

Abia aștept să arunc o altă privire în spatele Ușii Morții.

Performanța este, de asemenea, excelentă, rulând la o viteză de 120 FPS la 1080p pe RTX 2070 al meu. Jocul va fi, de asemenea, a ajuns Xbox Series X și Series S când va ajunge pe consolă mai târziu în iulie. Am avut câteva reclamații minore cu privire la controalele WASD. De exemplu, cursorul care vă controlează direcția țintii nu este legat de caracter și deseori m-am trezit că îl mut în afara ecranului și îl pierd complet. Cursorul este, de asemenea, afectat de reflexiile de suprafață ale jocului, ceea ce îl face să se afișeze de două ori în anumite situații, ceea ce vă poate îndepărta și ținta. Totuși, sunt sigur că acest tip de chestii vor fi rezolvate prin lansare.

În timp ce scriu asta, abia aștept să arunc o altă privire în spatele Ușii Morții. Lumea jocului pare vastă și neexplorată, plină de obiecte de colecție și secrete de descoperit, șefi de luptă și noi personaje demente de întâlnire. De asemenea, sunt intrigat să aflu mai multe despre povestea jocului și despre ce a mers prost pentru administratorii morții.

Ușa Morții este destinată măreției

Sursa: Windows Central

Ești pregătit pentru un răsfăț absolut cu Death's Door.

Nu mi-a venit să cred ochilor când am văzut că Death's Door era disponibil pentru precomandă la doar 17 USD. Chiar și în versiunea beta de trei ore, am simțit că abia mă zgâriam la suprafață a ceea ce poate oferi acest joc. Calitatea luptei, a scrierii, a designului de mediu, a tratamentului muzical si a prezentarii generale se simte deja ca produsul unui studio mult mai mare. Acid Nerve face un nume ca un studio care bate mult peste greutatea sa si sunt pe deplin aici pentru asta.

Death's Door TREBUIE absolut să fie pe radarul tău. Dacă sunteți un fan al jocurilor de rol de acțiune, bucurați de un răsfăț absolut cu Death's Door. Ar putea fi amintit ca fiind unul dintre cele mai bune jocuri Xbox din toate timpurile de la o echipă indie.

Traversează ușa

Ușa Morții

Salvează-ți sufletul

Death's Door este un viitor RPG de acțiune care, sincer, ar trebui să fie mai scump. În Death's Door, joci ca o cioară în vârstă, iar treaba ta este să culegi sufletele damnaților. Unii refuză totuși să moară și trebuie să vă dați seama ce se întâmplă.

  • 17 USD la Microsoft Store (digital)
  • 17 USD la Steam (digital)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here