Ghid pentru începători Deathloop: Sfaturi și trucuri pentru a întrerupe bucla

Sursa: Bethesda Softworks

Deathloop de la Arkane Studios este aici și este cu ușurință unul dintre cele mai bune jocuri pentru computer disponibil acum. Jucătorii experimentați vor putea, probabil, să intre în acțiunea misterului crimei fără multe probleme, dar jucătorii fără experiență sau jucătorii care nu au jucat multe sim-uri imersive până acum se vor lupta un pic. Deathloop nu este neapărat un joc dificil în general, dar există părți din el care pot deveni destul de dure, mai ales dacă nu ești un veteran al titlurilor Arkane Studios.

Dacă vă veți începe, nu vă faceți griji; suntem aici cu o mână de sfaturi și trucuri care vă vor oferi avantajul de care aveți nevoie pentru a supraviețui pericolelor din Blackreef. Ține cont de aceste strategii în timp ce încerci să-i asasinezi pe toți cei opt Vizionari ai insulei și vei avea un timp mult mai ușor încercând să spargi bucla de timp a Blackreef.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Încercați abordări diferite

Sursa: Bethesda Softworks

Dacă întâmpinați probleme să treceți printr-o anumită zonă sau să ucideți un anumit vizionar, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face să amestecați lucrurile. face ca orice stil de joc să funcționeze pentru fiecare întâlnire din joc, dar există momente în care nu sunt decât altele. Dacă ai fost cu arme aprinse și pe moarte, să încerce să intri pe furiș și să îndepărtezi inamicii unul câte unul. Dacă inamicii dintr-o zonă sunt atât de numeroase, nu te poți strecura fără să fii observat, vezi dacă poți arunca sticle pentru a-i determina să investigheze zgomotul, apoi aruncă sau grenadă sau două pentru a le scoate pe toate deodată.

Nici nu vă fie teamă să vă schimbați arsenalul. Uneori, diferite arme, a unei Slab diferite (articole care vă oferă puteri invizibilitatea) sau o combinație diferită de bibelouri (amplificatoare de arme și caracter) vă poate oferi avantajul de care aveți nevoie pentru o situație specifică.

Infuzați totul

Sursa: Windows Central

În Deathloop, fiecare buclă de timp vă va reseta întregul inventar, inclusiv armele dvs., Slaburile, Upgrade-urile de Slab și Trinkets. Cu toate acestea, colectând sau resursă numită Residuum în timp ce jucați prin fiecare dintre cele patru zone ale Blackreef în fiecare buclă, puteți „infuza” bucăți din echipamentul dumneavoastră înainte de a avea loc următoarea buclă, astfel încât acestea să devină completări permanente la arsenal. dumneavoastră. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că vă întoarceți mai puternic la începutul fiecărei bucle, permițându-vă să traversați fiecare nivel (și să ucideți Vizionarii) mai eficient.

Datorită cât de utilă este infuzia, este foarte recomandat să colectați cât mai mult reziduu (puteți obține din obiecte strălucitoare și din corpurile Vizionarilor) și să infuzați tot ceea ce ați ridicat. Acest lucru se datorează faptului că, având la dispoziție o mare varietate de echipamente, vă permite să alegeți un echipament optimizat pentru fiecare misiune sau stilul de joc preferat. De exemplu, în misiunile în care nu veți putea să vă folosiți prea mult Slabs, având la dispoziție bibelouri care vă fac mai greu de detectat sau vă oferă mai multă sănătate sau rezistență la daune va ajuta la compensarea acestor slăbiciuni.

Nu subestimați hacking-ul

Sursa: Bethesda Softworks

În timpul primei mele jocuri cu Deathloop, am descoperit că cel mai puternic echipament era Hackamajig. Acest instrument vă este oferit la începutul jocului și este capabil să neutralizeze camerele de securitate, să întoarcă turnulele automate de partea dvs., să dezactiveze dispozitivele de anulare Slab și chiar să deschidă uși încuiate electronic și cache-urile de arme.

Poate fi tentant să te bazezi doar pe plăcile tale, armele și grenadele tale, dar, în cele din urmă, capacitatea de a-ți face turnulele aliați și de a-ți oferi rute ușoare de scăpare cu Hackamajig a făcut din această parte mea preferată. din trusa lui Colt. Într-o situație în care altfel ar fi trebuit să lupt singur cu peste 20 de inamici, spargerea și repoziționarea unei perechi de turnulețe mi-a permis să scot cu ușurință cu ajutorul apărării automate. Nu subestimați hackingul în Deathloop.

Încercați să ucideți Vizionarii pe furiș

Sursa: Bethesda Softworks

Deși este posibil să-i ucizi pe toți Vizionarii printr-o abordare de luptă directă, acest lucru poate fi adesea dificil, deoarece fiecare dintre ei are Slabs și arme puternice care îi fac considerabil duri în lupte. În plus, unii dintre Vizionari activează, de asemenea, amenințări periculoase de mediu atunci când sunt atacați direct, iar aceste amenințări vă vor ucide dacă nu sunteți atent.

Prin urmare, vă recomandăm să încercați să luați fiecare Visionary pe furiș înainte de a recurge la luptă deschisă. Uciderea lor cu asasinate cu maceta sau cu câteva lovituri rapide de pușcă în cap nu le dă timp să riposteze sau să reacționeze la tine, ceea ce este ideal.

Pune pachetul împotriva Julianna

Sursa: Bethesda Softworks

Ca wild card a lui Deathloop, Julianna are capacitatea de a te invada ori de câte ori te afli într-un nivel care are un vizionar în el. Ea apare de obicei la mică distanță de locație ta, înarmată până în dinți cu câteva plăci și câteva arme puternice. Apoi se va îndrepta spre tine, batjocorindu-te cu batjocuri și insulte în timp ce încearcă să te oprească să rupi bucla temporală.

Când apare Julianna, cel mai bun lucru de făcut este să ajungi la un teren înalt din apropiere și să ai cea mai bună armă și Slab care îmbunătățește lupta. Plasarea unor mine de proximitate în apropiere este, de asemenea, o idee bună, deși nu veți putea face acest lucru dacă nu există încărcături de grenadă. Dacă există turnulețe de securitate în apropiere, ar trebui, de asemenea, să le spargeți și să le plasați în zonă, astfel încât Julianna să nu poată lupta cu tine fără să fie și ea mărunțită de focul turnuleței. Prin „stivuirea pachetului” împotriva Juliannei astfel, vei face să o ucizi mult mai ușor.

Recumpărați că, dacă jucați online și o Julianna controlată de jucător vă invadează, va trebui să fiți puțin creativ cu turnulele și mine. Puneți-le în poziții ciudate la care oamenii nu vor aștepta să încerce să-l momeți pe invadator în capcanele tale, fugind de ele și către turnulele și minele tale.

Alte intrebari?

Ți s-a părut util acest ghid? Există întrebări despre Deathloop sau sunteți în căutarea unor sfaturi suplimentare? Anunțați-ne în comentariile de mai jos. Deathloop este disponibil pentru 60 USD pe PC-uri Windows și PS5 și așteptăm să se lanseze pe Xbox Series X și Xbox Series S la un moment dat în 2022, o dată ce exclusivitatea PS5 se încheie.

Deathloop

Deathloop este unul dintre cele mai bune sim-uri imersive ale lui Arkane de până acum și nu putem recomanda suficient. Între gameplay-ul său superb, designul ciudat, stilul fermecător și scrierea distractivă, este grozav de jucat de la începutul până la sfârșit.

  • 60 USD la GMG (Steam)
  • 60 USD pe Amazon (PS5)
  • 60 USD la Best Buy (PS5)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here