Deal Alert: 10tons sărbătorește 10 ani cu dolari uriași.99 de vânzare joc

10tons Ltd, dezvoltatorii din spatele unor jocuri precum Trouserheart și Sparkle, sărbătoresc a zecea aniversare a companiilor cu o vânzare uriașă a jocurilor pe toate platformele. Până în acest weekend, toate jocurile de 10 tone pentru Windows Phone, Android, iOS, Mac, Ouya și Blackberry 10 vor costa doar USD.99. Din cauza limitărilor Windows Store, jocurile pentru Windows 8 vor costa 1 USD.19.

Jocurile 10tons sunt cunoscute pentru aspectul lor distractiv și natura ciudată. Mulți potrivesc jocuri puzzle cu medii frumoase și coloane sonore dulci. Altele sunt jocuri de luptă bazate pe strategie, cu povești ciudate.  Și cu o reducere serioasă la doar $.99, merită cu siguranță încercate.

descărcați ofertele Windows Phone 8 de mai jos:

Azkend: Un joc de puzzle mistic de potrivire a plăcilor cu o întorsătură arheologică.

Azkend 2: O continuare a primului cu o poveste nouă, de date aceasta, la New York.  Iată recenzia noastră.

Boom Brigade 2: Luptă cu extratereștrii în acest joc de misiune strategică.  vedem recenzia noastră despre Boom Brigade 2 aici.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dragon Portals: peste 70 de nivele de puzzle-uri de potrivire a culorilor.  Urmăriți recenzia noastră aici.

Heroes Of Kalevala: Alegeți un erou și conduceți-vă tribul către prosperitate.

Mâinile unite: ține-te de mână cu colegii tăi Peablin pentru a-l ține departe pe Bogeyman.

Joining Hands 2: În această continuare, Peablinii investighează un accident de meteor în apropierea casei lor din pădure.  Consultați recenzia lui Sam Sabri despre Joining Hands 2 aici.

Regele Oddball: Mișcă lumea în timp ce te lupți cu oamenii la capăt.  King Oddball este un joc distractiv și puteți citi recenzia noastră aici.

Sparkle: explodați globuri pentru a salva pădurea de distrugere în acest joc arcade cu ritm rapid.

Sparkle 2: Globurile se întorc în 90 de noi niveluri de distracție. citiți o recenzie a propriului nostru George Ponder aici.

Tenis în față: Așa cum John McEnroe îl întâlnește pe John Rambo, Pete Pagassi aruncă mingi pe perete pentru a-l preveni pe rău Explodz, Inc. corporație de la distrugerea orașului.  Urmăriți recenzia noastră despre acest joc Windows Phone unic aici.

Trouserheart: Hei, cine a luat pantalonii regelui? Aflati în acest luptator premiat. Și consultați recenzia noastră aici.

Mulțumesc tuturor pentru sfaturi!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here