The Deadlings este înființat pe Windows Phone și Windows 8

Anul trecut, Windows Phone Central a dat vestea că Artifex Mundi va aduce un platformer puzzle numit Deadlings pe Windows Phone și Windows 8. Artifex Mundi este cel mai bine cunoscut pentru jocurile sale de aventură cu obiecte ascunse, cum ar fi seria Nightmares from the Deep, făcând Deadlings ceva de plecare pentru editorul polonez.

Am dezvăluit un total de trei jocuri în interviul nostru cu Artifex Mundi, inclusiv Enigmatis și Nightmares from the Deep: The Siren's Call. Ambele jocuri au apărut pe platformele mobile Windows, iar acum putem elimina și ultimul joc de pe listă. Deadlings s-a lansat oficial pe Windows Phone și Windows 8 – înainte de a se îndrepta către alte platforme!

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Moartea ia vacanță

Deadlings are o premisă capricioasă în care zombii au invadat străzile și au ieșit în calea tuturor. Moartea vede problema ca pe o oportunitate de a-și face prieteni, așa că îi scoate pe strigoi de pe străzi și îi pune la lucru în fabrica lui. Acolo să se propună să-i antreneze să fie cetățeni productivi, în loc să plângă doar de jocurile care să-ți ajute la realizări Xbox.

Death are de comandat o varietate de Deadlings, fiecare tip fiind specializat în diferite acțiuni. Bonesack poate alerga și sări; Creep se lipește de tavan și cântă melodii Radiohead (poate nu și cântarea); Lazybrain se mișcă încet și cu grijă; iar Stencher zboară prin trecerea gazului. Urat, dar asta sunt zombi pentru tine.

Jucătorii vor folosi arsenalul de Deadlings pentru a rezolva peste 100 de puzzle-uri. Va trebui să comutați înainte și înapoi între diferite strigoi pentru a finaliza nivelurile mai complexe. Cu cât slujitorii tăi colectează mai multe creiere gustoase în timpul unui nivel, cu atât ratingul tău este mai bun. Cu atât de multe puzzle-uri și două moduri diferite de jucat - strategie și arcade - vei avea o muncă dificilă să supraviețuiești Deadlings.

Ca de obicei cu jocurile Artifex Mundi, Deadlings este la vânzarea unui preț special de lansare. Poate să-l obțineți acum înainte ca prețul să crească.

  • Deadlings – Windows Phone 8 – 70 MB – 1 USD.99 – Link magazin
  • Deadlings – Windows 8 și RT – 169 MB – 1 USD.99 – Link magazin

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here