Anunțat remake-ul Dead Space pentru PS5, Xbox Series X|S și PC

Sursa: Electronic Arts Inc.

Ce trebuie sa stii

  • La EA Play Live 2021, EA a anunțat un remake Dead Space.
  • Acest remake a fost raportat anterior a fi în dezvoltarea la începutul acestui an.
  • Jocul vine exclusiv pe Xbox Series X, Xbox Series S, PS5 și PC.

Dead Space revine, cu un remake Dead Space anunțat oficial în timpul prezentării EA Play Live 2021. După cum sa raportat la începutul acestui an, jocul este o reimaginare a originalului Dead Space. Din tot ce știm despre remake-ul Dead Space, acesta este construit pentru platforme moderne, profitând de hardware-ul din cele mai noi console de jocuri și PC-uri moderne. consulta trailerul de mai jos:

Acest remake este dezvoltat de Motive Studios, echipa responsabilă pentru Star Wars: Squadrons, precum și lucrări de sprijin pentru alte titluri EA precum Star Wars: Battlefront 2. Conform raportului de la începutul acestui an, acest remake a fost puternic inspirat de remake-ul Resident Evil 2 al Capcom.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Înainte de această renaștere, ultimul joc din franciză a fost Dead Space 3. Deși a primit în general pozitiv, Dead Space 3 nu a reușit să îndeplinească așteptările de vânzări ale EA și a avut o recepție mai mixtă în comparație cu Dead Space și Dead Space 2, apreciate pe scară largă. Visceral Games a continuat să lucreze la Battlefield: Hardline, precum și la un joc de aventură Star Wars care a fost anulat, studioul fiind închis în 2017.

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here