Dark Souls 3 rulează acum la 60 FPS pe Xbox Series X, S cu Xbox FPS Boost

Sursa: Bandai Namco

Ce trebuie sa stii

  • Dark Souls 3, dezvoltat de FromSoftware și publicat de Bandai Namco, a fost lansat în 2016.
  • Jocul era jucabil anterior la 30 FPS prin compatibilitate cu cele mai recente pe cele mai recente console Xbox.
  • O nouă actualizare aduce suport Xbox FPS Boost, permițând lui Dark Souls 3 să ruleze la 60 FPS pe Xbox Series X și Xbox Series S.

Titlul din 2016 de la FromSoftware, Dark Souls 3 rulează acum la 60 FPS pe Xbox Series X și Xbox Series S, datorită Xbox FPS Boost. Potrivit experților tehnici de la Digital Foundry, jocul îndeplinește acum noul său target de 60 FPS cu o performanță aproape impecabilă."

Potrivit directorului de management al produselor Xbox, Jason Ronald, pentru ca Dark Souls 3 să ruleze cu Xbox FPS Boost a necesitat o nouă tehnică, deși nu detaliază mai multe detalii.

Xbox FPS Boost permite ca jocurile compatibile cu versiunea anterioară să fie actualizate pentru a rula la dublarea (sau, în cazuri rare, de patru ori) față de framerate original, văzând că jocurile care rulau cândva la 30 FPS atingeau 60 FPS sau chiar 120 FPS. pe Xbox Series X și S. Caracteristica a fost introdusă la începutul acestui an, cu mai multe titluri precum Prey, Skyrim, Metro Last Light și mai multe actualizate pentru a profita de noul hardware.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Alături de colegul meu din Windows Central, Miles Dompier, am sperat să văd Dark Souls 3 și alte jocuri actualizate pentru a utiliza Xbox FPS Boost. Microsoft a vorbit anterior și despre creșterea rezoluției jocurilor compatibile cu versiunea anterioară, așa că sperăm că aceasta este o caracteristică pe care o vom vedea că va veni și în lunile următoare.

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here