Dark Lands, un joc de aventură 2D în curs de dezvoltare pentru Windows Phone

Dark Lands este un joc de acțiune/aventura în curs de dezvoltare pentru Windows Phone, care te face să joci rolul unui războinic însărcinat să conducă un fel de mănușă, luptă cu monștrii și evită capcanele morții.

Dark Lands este creația dezvoltatorului independent Mingle Games, care nu este străin de jocurile mobile, cu mai multe jocuri disponibile pe platformele iOS și Android.Dezvoltatorul independent are, de asemenea, un titlu în Windows Phone Store (Save the Birds) și face parte din AppCampus sponsorizat de Microsoft/Nokia, care ne aduce și Project Tripod.  

În contrast, Dark Lands este... bine... un joc mai întunecat decât Salvați păsările care, bazat pe puținul pe care l-am văzut, face o primă impresie foarte frumoasă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dark Lands este o combinație între un joc de alergare la infinit, un joc de lupte și un RPG. În timp ce personajul principal se trezește alergând pe tot jocul și evitând capcane, obstacole și alte pericole, el poate, de asemenea, să se oprească și să lupte cu diferiții monștri și să fie pe care jocul aruncă.

Cristale adunate pe masura ce personajul principal alerga de la pericol la pericol, care pot fi folosite pentru a-și avea abilități și pentru a cumpăra noi arme și armuri.

Grafica 2D are o senzație minimalistă și doar din fragmentele pe care le-am văzut din jocul arată destul de excelent. Dark Lands ar trebui să iasă în evidență într-un mod pozitiv pe rafturile noastre de jocuri Windows Phone.

Înțelegem că dezvoltarea este încă aproximativ două luni de la finalizare și, pe măsură ce auzim mai despre Dark Lands, o vom transmite mai departe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here