Controlerul wireless Cyberpunk 2077 Xbox One este gamepad-ul meu preferat de la Microsoft

Sursa: Windows Central

Microsoft lansează controlere Xbox One wireless personalizate pentru toate jocurile majore, iar Cyberpunk 2077 nu face excepție. După cum era de așteptat, controlul wireless oficial Cyberpunk 2077 Xbox One vine cu un design metalic (și senzație) cu o mulțime de elemente care fac un must-have pentru orice fan Cyberpunk.

Microsoft are în prezent controlerul Cyberpunk 2077 pentru precomandă, alături de consola personalizată Xbox One X. Am fost destul de norocoși să obținem sau mai mult timpurie a acestei relicve megalopolis și vă oferi câteva fotografii de înaltă rezoluție.

Implanturi pentru jocuri

Controler wireless Xbox – Ediție specială Cyberpunk 2077

Cyberware-ul potrivit

Pentru a obține implantul vieții eterne, veți avea nevoie de instrumente potrivite, iar noul controler oficial Cyberpunk 2077 de la Microsoft se potrivește.

  • 75 USD la Microsoft

Graffiti cu marca gravate

Sursa: Windows Central

Suntem la fel de încântați ca și voi toți viitorul Cyberpunk 2077 de la CD Projekt RED, dar controlul oficial Xbox Wireless de la Microsoft adaugă câteva motoare cu reacția Roll Royce la trenul hype, datorită designului industrial puternic. cu un finisaj frumos asemănător metalic pe o parte.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Porțiunea metalică a părților stângi este dedicată facțiunii Arasaka din joc, la fel cum gamepad-ul în sine a suferit un implant cibergenic de vreun fel. Partea dreaptă a controlului are un graffiti gravat cu „Fără” ca și cum cineva ți-ar fi luat, literalmente, controlul într-o furie geloasă și l-a tastat. Este subtil, dar genial. Bara de protecție din stânga și declanșatorul sunt roșii, în timp ce partea dreaptă este în întregime gri închisă.

Sursa: Windows Central

Butoanele au un finisaj frumos și, la fel ca alte controle wireless Xbox One lansate recent, există upgrade-uri obișnuite, cum ar fi mânerele texturate. Există un 3.Mufă de 5 mm în față, alături de portul proprietar Xbox. Este un controler superb, mai ales dacă săpați design industrial.

La fel ca controlerul standard, există conectivitate micro-USB, Bluetooth pentru computer și telefoane, semnalul wireless proprietar Xbox pentru console și dongle și laptopuri compatibile și două baterii AA incluse în cutie.

Sursa: Windows Central

Controlerul Cyberpunk 2077 Xbox costă 75 USD și este puțin mai scump decât controlul standard, așa că probabil că nu vei cumpăra câteva dintre acestea pentru un eveniment de petrecere LAN, dar dacă vrei un gamepad unic pentru sesiunile tale, acesta este unul. la lista scurtă. Este disponibil astăzi, dar este posibil ca înregistrările să nu funcționeze acum, așa că vă asigurați-vă că reveniți mai târziu pentru a plasa sau comandă prin Microsoft dacă nu se încarcă acum.

Implanturi pentru jocuri

Controler wireless Xbox – Ediție specială Cyberpunk 2077

Singurul software cibernetic de care aveți nevoie

Pentru a obține implantul vieții eterne, veți avea nevoie de instrumente potrivite, iar noul controler oficial Cyberpunk 2077 de la Microsoft se potrivește.

  • 75 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here