Este posibil ca versiuni de nouă generație Cyberpunk 2077 și The Witcher 3 să nu ajungă anul acesta.

Sursa: CD Projekt S.A.

Ce trebuie sa stii

  • Cyberpunk 2077 și The Witcher 3: Wild Hunt sunt amândouă pentru o versiune de nouă generație pentru a optimiza jocurile pentru un hardware mai puternic.
  • Deși nu există niciun anunț oficial de întârziere, CD Projekt a sugerat că aceste lansări anticipate ar putea rata fereastra de lansare planificată pentru 2021.
  • Din cauza „lecțiilor învățate” din dezvoltarea Cypunk 2077, CD Projekt nu face nicio promisiune sau angajament în acest moment.
  • Versiunile de nouă generație pentru Cyberpunk 2077 și The Witcher 3: Wild Hunt sunt încă programate pentru o lansare în 2021, dar ar putea fi amânate în continuare.

Cyberpunk 2077 și The Witcher 3: Wild Hunt cele două produse emblematice ale dezvoltatorului CD Projekt RED, iar ambele jocuri sunt programate să primească versiuni extinse de nouă generație în 2021 pentru a optimiza cu imaginile bune, performanță și multe altele. Cu toate acestea, potrivit VGC, CD Projekt nu se poate angaja pe deplin în această fereastră de lansare planificată anterior și a insinuat că una sau ambele versiuni de nouă generație ar putea fi amânate până în 2022.

Nimic nu este pus în piatră în acest moment, dar CD Projekt sa referit la lansarea tumultoasă a Cyberpunk 2077, care a dus la o controversă pe scară largă și la milioane de copii returnate, în special pe console mai vechi precum Xbox One și PS4, drept motiv pentru incertitudinea acestuia. Este doar recent, cu lansarea unor actualizări precum Cyberpunk 2077's 1.3, că Cyberpunk 2077 a atins niveluri satisfăcătoare de performanță.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

„Ținta este lansarea versiunii de nouă generație a Cyberpunk 2077 la sfârșitul acestui an”, a declarat Michał Nowakowski, SVP pentru dezvoltarea afacerilor CD Projekt. "Totodată, ținând cont de lecții pe care le-am învățat pe anul trecutului și țin cont de faptul că acest proiect este încă în curs de dezvoltare, nu putem spune cu deplină certitudine că programul de producție nu se va schimba."

Povestea este aproape aceeași pentru portul de nouă generație planificat de The Witcher 3, în ciuda efortului fiind gestionat în primul rând de un studio extern (Sabre Interactive).

Sperăm că Cyberpunk 2077 și The Witcher 3 vor vedea ambele versiuni ale lansării din noua generație pentru Xbox Series X|S, PS5 și hardware pentru PC mai nou, în fereastra de lansare inițială. Acestea sunt spuse, este bine să vă faceți timp pentru a livra un produs finit decât să vă grăbiți într-un alt potențial dezastru. Vom fi cu ochii pe orice evoluție ulterioară în acest spațiu.

Cyberpunk 2077 poate nu și-a îndeplinit promisiunile înalte de la lansare, dar asta nu împiedică și (mai ales) The Witcher 3 să fie unele dintre cele mai bune jocuri Xbox pentru fanii RPG. Versiunile de nouă generație planificate pentru ambele titluri le vor ridica și mai mult.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here