Cyberpunk 2077 include aproximativ 75 de „povești de stradă”, o modalitate excelentă de creștere a nivelului

Sursa: CD Projekt RED

Ce trebuie sa stii

  • Cyberpunk 2077 a fost amânat la sfârșitul acestui an.
  • Jocul conţine aproximativ 75 de povestiri pe stradă."
  • Aceste povești de stradă sunt o modalitate excelentă de a trece la nivel între misiunile adecvate.
  • Cyberpunk 2077 este disponibil pentru precomanda pentru 50 USD pe Amazon.

Cyberpunk 2077 este un viitor shooter la prima persoană a dezvoltatorului The Witcher CD Projekt RED. Alegerea jucătorului duce la un alt nivel și prezintă un oraș întins cu sute de personaje cu care să interacționeze. La briefing-ul media Microsoft E3 2019, echipa a debutat un nou trailer împreună cu date de lansare din 16 aprilie 2020. Din păcate, atunci a fost împins înapoi spre sfârșitul anului.

Într-un interviu recent cu OnMSFT, șeful studioului John Mamais a dezvăluit că jocul conține aproximativ 75 de povești de stradă, care sunt o modalitate excelentă de a trece la nivel între misiuni mai substanțe. El a spus imediat.

Există câteva straturi. Există un strat pasiv, care sunt vânzătorii, apoi sunt „STS”, care sunt poveștile străzii. Cred că sunt în jur de 75 de povești de stradă. Apoi, sunt și activități minore. Există o poveste, dar nu există secvențe cinematografice avansate de povești. Sunt o modalitate de a explora lumea și de a-ți explora personajul.

Este grozav să vezi că vor exista și alte tipuri de misiuni în joc. Să sperăm că nu vor fi bătuți și vă vor oferi mai multe informații despre lume.

Ce sperați să vedeți din poveștile străzii? Anunță-ne.

Orașul de Noapte Apeluri

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 îi duce pe jucători pe străzile pline de neon din Night City. Cel mai recent opus al dezvoltatorului The Witcher CD Projekt RED va fi lansat pe 16 aprilie 2020.

  • 60 USD pe Amazon
  • 50 USD la Walmart

Cel mai bun

Xbox Game Pass Ultimate

Joacă câteva luni

Xbox Game Pass vă oferă acces la peste 200 de jocuri pentru o taxă lunară. Xbox Game Pass Ultimate adaugă și Xbox Live Gold la pachet, astfel încât să puteți juca online cu prietenii.

  • 45 USD pe Amazon
  • 45 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here