CTIA: Liveblogging la Steve Ballmer Keynote

Actualizat: Am adăugat o mulțime de fotografii pe blogul live, după pauză. Nu uitați - există fotografii reale în direct cu totul nou Blackjack II în roșu înăuntru!

Așteptăm să înceapă discursul lui Steve Ballmer. Ne așteptăm să anunțe câteva servicii pe partea de server pentru Windows Mobile pentru a concura cu chestiile Blackberry Enterprise Server - managementul dispozitivelor și altele. Dar nu se știe niciodată - aceasta, până la urmă, o conferință dedicată „IT fără fir” și „Divertisment”." Dieter poate capacitatea Slingbox integrată în Windows Media Center - dar asta trage luna.

În orice caz, faceți clic și pregătiți-vă să apăsați butonul de reîmprospătare. Începem în 10.

(toate fotografiile de Joel Martin)

9:25
Începem în 5. Tilt ne-a eșuat pentru DUN dintr-un motiv oarecare, așa că suntem blocați să facem actualizări prin Partajare pe Internet la o atingere. Oh EDGE, cât te urăsc.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

9:28
Nu știu cine a crezut că aceste reclame pre-eveniment sunt o idee bună, dar când reclama dvs. de „trimitere text” mă face să mă gândesc la o reclamă pentru Mattress Warehouse, aceasta nu este de mare ajutor pentru compania dvs.

9:30
Vă puteți da seama că începem pentru că ei strălucesc un reflector alb strălucitor în mulțime și cântă o melodie cu bas profund. Atât pentru a-mi salva vedere și auzul. Aici vine Steve Largent, Președinte și CEO al CTIA.

Suntem la „cel mai mare eveniment de date” din lume. Nou format de prezentare în acest an - doar un vorbitor pe zi. E o schimbare drăguță, a devenit puțin schizofrenic înainte. Urmează să listăm câteva statistici din sondajul wireless al CTIA. Să vedem:

  • Număr de abonați: la 30 iunie, 243 de milioane de abonați wireless în SUA. Aproximativ 81% din populație.
  • mesaje text, aproximativ 1 miliard pe zi în SUA. Asta e mult, iubito. 28.8 au fost trimise în 2007.
  • sondajul complet este la //www.ctia.org/

...iar acum introducerea Ballmer.

- asta e nou, nu-i asa?

9:35 Ballmer e pe scenă! Arată ascuțit. Planuri de a vorbi despre „tendințe” într-o lume „din ce în ce mai mobilă” și schimbarea „software” la „servicii software”." Cod pentru: Încă vrem să luăm pe Google, eh?

Cum s-au schimbat lucrurile în 6 ani? 6 ani este o eternitate în spațiul mobil. El arată Sprint Touch - retail pe 4 noiembrie (știam asta). Este un dispozitiv "crossover" care este bun pentru afaceri și, de asemenea, TV, video etc. Factor de formă mic, ușor și sexy. Ești al naibii de prost, Ballmer.

Vorbind despre modul în care WiFi a devenit popular acum 6 ani, dar acum ne-am dobândit 3G și WiFi-ul nu este la fel de important.

Așteptările utilizatorilor s-au schimbat și ele. Subțire vs. Clienți groși în PC-uri

Produsul de top, cel mai dorit pe fiecare piață emergentă: smartphone-urile. Da. Acum 6 ani, Microsoft UN telefon, UN model, pe UN model, într-o țară. Astăzi: 160 de modele, 140 de factori de formă, 20 de milioane de WM vor fi vândute în acest an. Nu uitați că atunci când veți auzi date viitoare numerele de vânzări de iPhone, oameni buni, 20 milioane de telefoane WM.

9:42
Îmbunătățirea Microsoft în ultimii 6 ani - devin interesați de rețelele celulare și oferă servicii în acest sens. Model de calcul:

  • computere desktop (clienți groși)
  • afacere
  • online (servicii cu clienții în subțiri)
  • dispozitive. (Imagini cu dispozitive WM, Zune, XBOX 360)

Dispozitivele sunt numărul 1 în agenda de inovare a Microsoft. Ideea de ieri: a avea toate aceste modele separate, a avea mai multe conturi de email, text, telefon. Va funcționa publicitatea cu dispozitivul așa cum funcționează cu online? Poate că nu atât de mult - trebuie să existe o combinație mai sofisticată de model de afaceri (mă întind prea mult pentru a citi informațiile Google în toate acestea).

Telefoanele mobile sunt cel mai popular dispozitiv de acolo, punct. Cum îl facem să "participe pe deplin" la aceleași experiențe pe care le puteți obține în celelalte modele de calcul? Aceasta este ținta Microsoft. Enterprise adus la telefon.

Oh, acolo sus este o poză cu un Blackjack, este roșu? Are câteva butoane diferite - mi se pare un Blackjack II.

„În multe țări, telefonul va fi PC-ul, pentru cei cu bani mai puțini." Vorbim despre o "stație de andocare" pentru a vă transforma telefonul într-un computer. Practic, el vorbește despre oportunități de creștere în spațiul mobil. „Gândește-te la asta ca la o telecomandă universală” pentru telefonul tău de afaceri și personal. Telefonul trebuie să poată acoperi ambele părți ale vieții tale.

9:48
Ne batem joc de oameni care poartă mai multe dispozitive, ei bine, nu batjocoresc atât de mult. „Mi se pare ciudat." Impingând mai mulți factori de formă pentru a satisface mai multe gusturi. Cu toate acestea, servicii de bază și lucruri pe care să le facă față sunt adesea aceleași de la o persoană la alta. Cu alte cuvinte, îi place modelul de afaceri Windows Mobile de a acorda licențe pentru sistemul de operare parteneri care inovează în ceea ce privește factorii de formă.

„Microsoft are o vedere destul de extinsă asupra spațiului mobil." Concentrat pe parteneriat cu operatori, dezvoltatori.

Muncă, Viață, Platformă: temele de astăzi.

Muncă

Managementul securității, implementare, aplicații, comunicare, integrare IT. Listarea și diversele aplicații de comunicații necesare în calculul întreprinderii. Trebuie să ofere instrumente departamentelor IT pentru a gestiona toate acestea. Urmează o "confruntare" - IT trebuie să gestioneze unele lucruri, dar utilizatorii finali doresc să controleze dispozitivele pe care le folosesc (mai ales în viața personală). Trebuie să echilibrați nevoia IT de a gestiona nevoia de personalizare a utilizatorilor personali.

Anunţ

Microsoft System Center, Mobile Device Manager 2008. Ajută IT să gestioneze, să securizeze și să ofere acces securizat pentru smartphone-uri. Va funcționa cu „versiunile viitoare ale dispozitivelor WM.„Versiuni care vor veni în Q2 anul viitor pentru a sprijini acest serviciu. Acesta va gestiona telefonul așa cum ar gestiona „date critice de misiune” pe un PC. Ce poate face? Aprovizionarea, criptarea datelor, cerințele de parolă, conformitatea datelor, gestionarea VPN mobilă. Încearcă să-l facă și în conformitate cu standardele. Ideea este de a aduce dispozitivele (din cele 4 de mai sus) mai aproape de enterprise. Brian Hoskins este pregătit pentru o demonstrație! 9:56: Demo

Configurarea unui nou dispozitiv, în cazul în care îl pierdeți. „Site web de auto-înscriere” creează singur sau „cerere de a-și găsi” - oricine poate conecta la Active Directory poate solicita configurarea unui nou dispozitiv.

Primești parola de pe site, o introducere în noul tău telefon și se folosește automat în sistemul tău de management. Stabilește politicile, setările parolei, întregul shebang. Rapid, ușor, rece.

Se afișează lucruri pe partea serverului acum. Starea dispozitivului, istoricul dispozitivului, dispozitivele blocate, înregistrarea în așteptare, dispozitivele șterse recent. Ha - Steve Ballmer a fost șters de câteva ori pentru această demonstrație.

Preconfigurați aplicații - creați „pachete software” cu ajutorul unui expert. Configurați, alegeți la aceste grupuri de dispozitive specifice din compania dvs. voi să îl trimiteți. Îl puteți configura ca obligatoriu sau opțional. Distribuție completă prin aer. Misto.

Politici de securitate. Exact același sistem de management al securității pe care îl folosesc companiile pentru a gestiona politicile de securitate pe computer, dar acum se aplică smartphone-urilor WM. Forțați politice de parole, puternic politicile de parole. Activați și criptarea OTA. 100 de politică pe care le puteți gestiona, vă puteți crea imediat și propriile politici de securitate.

VPN mobil Demoing realizarea unui raport de cheltuieli printr-un VPN securizat. Aw, Bob cumpărat o sticlă de șampanie Cristal pentru a sărbători și Ballmer o va respinge. :(

Noul Blackjack 2

Gata să iasă din cutie cu Managerul de dispozitive mobile. Este roșu, dar încă nu există detalii noi. Avem poza, nu vă faceți griji. :) Arată aproape identic cu Blackjack-ul actual.

AT&T este un partener de lansare pentru Mobile Device Manager. Alți parteneri: HTC, Palm, Motorola, Sprint, i-mate, HP, ...toate armele mari.

Mod de viata

10:07
Trecerea la a vorbi despre modul în care WM trebuie să se potrivească stilului tău de viață. Surprinzător cât de mult le pasă oamenii de estetica telefonului (într-adevăr? surprinzător?).

Windows Live Search (cu voce). Windows Live Mail (Hotmail), Live messenger. Office Mobile (?). Media Player. Jocuri - aducerea de jocuri pentru PC și jocuri XBOX „într-o formă adecvată” pe aceste dispozitive.

Derek Snyder vine.

Demo

Instalarea s630 de la HTC (actualizare la Dash). Se afișează filtrul inteligent pentru a extrage rapid contactele. Afișează același lucru în e-mailul Outlook. Afișează redarea HTML. Acum se afișează Windows Media Player mobil. Acum se afișează Sprint Touch ca o modalitate de a afișa Windows Live Services. Windows Live Messenger - puteți trimite cu ușurință clipuri vocale, este destul de rapid. Partajarea fotografiilor, integrarea cu Windows Live Spaces, "Trimite în spațiul meu" cu un singur clic.

Vorbind despre Media Center pe PC. Oooh ooh? Folosește „webguide” pentru a-și emula experiența Media Center prin PocketIE. Vizualizați ghidul său, setați înregistrarea pentru diferite emisiuni și așa mai departe. Suspin - într-o zi vom primi sling.

Acum arată AT&T Tilt. Afișează noua Windows Live Search pentru mobil. lucru mă întristează, deoarece sunt destul de sigur că WLS mi-a înghețat Tilt ieri - sau poate o interacțiune dură între WLS și SPB Mobile Shell. Mergând mai departe - el căutarea vocală care este încorporată în WLS. //wls.Trăi.com. A primit „Hotelul dublu-u” și a înțeles că este „W Hotel San Francisco.„Este cu adevărat șmecher. Orele de difuzare a filmelor în funcție de locație.

Hopa! Tilt a înghețat! BANG! ti-am spus!

10:20
Înapoi la Ballmer. Afișând diferite platforme de dezvoltare, menționează Silverlight. Visual Studio 2005.

Windows Mobile ca platformă. Încheierea.

Întrebări și răspunsuri cu Steve Largent.

Cum va colabora Microsoft și cum se compară?
Cea mai bună modalitate de a obține software în sută de milioane de dispozitive, aceasta inovație largă și colaborarea cu mulți oameni.

Ce zici de licitația spectrului?
nu. Omule, chiar și atunci când toată lumea râde de „concurență”, nu vor ține Google. Un oarecare maroan tocmai a aplaudat când Steve a spus că „Google are o competență de bază într-un anumit domeniu” sau ceva de genul asta. Răspunsul lui Ballmer? "Mulțumesc tată." Loc. Trebuie doar să așteptați și să vedeți ce au concurenții în magazin. Scopul Microsoft este de a fi un facilitator al terților, spre deosebire de, să zicem, oh, știi, Apple și RIM.

Publicitate pe mobil?
Sursă excelentă de venit pentru toată lumea. Cum să împărțiți plăcinta este o problemă dificilă. Mare oportunitate.

Ești bun în Enterprise, nu atât de fierbinte în consumatori (cu excepția XBOX). Cum vei schimba asta?
Suntem dispuși să schimbăm lucrurile. Apple nu a făcut niciodată o mișcare în întreprindere. IBM nu a plecat niciodată acasă. Le încercăm pe amândouă. Suntem perseverenți, continuăm să venim și să venim și să lucrăm și să venim și să venim. Contați pe noi să rămânem în continuare după el.

Cât de important este Windows Mobile?
Important financiar - sută de milioane de dispozitive potențiale, o piață mare. De asemenea, trebuie să servim dorințele și astfel nu putem ignora zona mobilă.

Seahawks în playoff?
Absolut, pozitiv, 100%

Au fost efectuate!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here