Crusader Kings 3 anunțat pentru Xbox Series X|S și PS5, lansând în Xbox Game Pass

Sursa: Paradox Interactive

Ce trebuie sa stii

  • Crusader Kings 3 este un titlu de simulare de strategie lansat pentru prima dată pentru PC în 2020.
  • Paradox Interactive a anunțat că Crusader Kings 3 va veni pe Xbox Series X, Xbox Series S și PS5.
  • Crusader Kings 3 va profita de hardware-ul consolelor mai noi, cu timp de încărcare extrem de rapid.
  • Crusader Kings 3 va lansa și în Xbox Game Pass.

Paradox Interactive aduce titlul său de simulare strategică Crusader Kings 3 pe noi platforme. După cum a fost dezvăluit în timpul expoziției Xbox Gamescom 2021, Paradox Interactive este în parteneriat cu Lab42 pentru a aduce Crusader Kings 3 pe Xbox Series X, Xbox Series S și PS5. De asemenea, se lansează în Xbox Game Pass, fiind suficient de potrivit, având în vedere versiunea pentru PC lansată în Xbox Game Pass pentru PC. consultare trailerul anunțului de mai jos.

Crusader Kings 3 vine doar pe consolele din generația actuală și, ca atare, profită din plin de cel mai recent hardware oferit de aceste mașini. Ambele versiuni și PS5 oferă timpi de încărcare super-rapid datorită SSD-urilor interne, timp ce versiunea PS5 folosește feedback-ul haptic DualSense și declanșatoarele adaptive.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Paradox Interactive observă succesul portului de consolă al unui alt joc de strategie, Stellaris, ca factor în aducerea Crusader Kings 3 pe consolă. Cu toate acestea, nicio fereastră de lansare nu a fost dezvăluită pentru joc, ceea ce înseamnă că probabil că nu va fi disponibil pe console în 2021.

În recenzia noastră despre Crusader Kings 3 pe PC, scriitorul Rich Edmonds a spus că „Dacă ești nou în serie, acum este un moment grozav pentru a intra în franceză. Crusader Kings III este cu ușurință cel mai prietenos pentru nou-veniți, oferind un tutorial cu o mulțime de ferestre pop-up (ala Stellaris) care vă ajută să vă obișnuiți cu modul în care funcționează totul. Nu vă veți simți înșelat, deoarece frâiele familiile dvs. s-au terminat din cauza faptului că nu sunteți sigur ce a făcut acest mecanic specific."

Cel mai bun din toate lumi

Abonament Xbox Game Pass Ultimate pe 3 luni

Xbox Game Pass și Xbox Live Gold într-unul

Xbox Game Pass vă oferă acces la peste 200 de jocuri pentru o taxă lunară. Xbox Game Pass Ultimate adaugă și Xbox Live Gold la pachet, astfel încât să puteți juca online cu prietenii. De asemenea, aveți acces la EA Play.

  • 45 USD la Microsoft Store
  • 45 USD pe Amazon
  • 45 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here