Creați videoclipuri cu încetinitorul cu Slowly pentru Windows Phone 8.1

Ne bucurăm să vedem că apar mai multe aplicații de editare video pentru Windows Phone 8.1. Astăzi, Slowly a fost lansat pentru a vă ajuta să adăugați efecte cu încetinitorul videoclipurilor dvs. va adăuga mai multe regiuni cu încetinitorul și puteți modifica viteza fiecărei regiuni a clipului. Selectați dintre 50%, 40% și 25%. Vrei să-l vezi în acțiune? Treceți de pauză pentru a urmări videoclipul nostru practic.

Când deschideți Încet, faceți clic pe butonul plus pentru a selecta unul dintre videoclipurile dvs. Clipul va fi afișat în mod implicit în mișcare lentă, dar puteți seta punctele de început și de sfârșit pentru ca numai anumite părți să fie în mișcare lentă. Funcționează încet în ​​vizualizare portret, cât și peisaj.

Părțile cu viteză normală sunt evidențiate cu gri, în timp ce părțile cu mișcarea lentă sunt evidențiate în culoarea de accent a telefonului dvs. tragerea controlului de redare pentru a vă regla punctele de început și de sfârșit.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

modificare vitezele regiunilor cu încetinitorul. Mutați controlul redării în aceeași parte a clipului și apoi selectați una dintre opțiunile de viteză:

  • imprumutat 50%
  • Mai lent cu 40%
  • Cel mai împrumutat 25%

După ce sunteți mulțumit de videoclip, faceți clic pe următorul. Încet va randa videoclipul și îl va salva în dosarul Încet din albumul dvs. foto. De asemenea, puteți participa prin e-mail, Facebook, OneDrive și multe altele.

Există un lucru pe care îl îngrijesc ar trebui să-l țină cont atunci când se joacă cu încetinitorul. Cel mai probabil, dispozitivele dvs. înregistrează videoclipuri la 30 de cadre pe secundă sau mai puțin. Efectuarea clipurilor cu 50%, 40% sau 25% mai lent va avea ca rezultat videoclipuri agitate. Aceste efecte de încetinire vor arăta mult mai bine dacă dispozitivele dvs. pot filma videoclipuri cu cel puțin 60 de cadre pe secundă.

Slowly este o descărcare gratuită din Windows Phone Store. Capacitatea de a salva proiecte este așteptată într-o actualizare. Încercați-l și spuneți-ne ce părere aveți în comentarii! 

Via: Windows Blog Italia

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here