Crash Bandicoot N. Sane Trilogy se lansează acum în iunie pe Xbox One și PC

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy a fost anunțat ca exclusivitate PlayStation 4 în următorul cu multe luni, iar de atunci jucătorii de pe alte platforme au cerut Activitatea să aducă titlul pe Xbox One, PC și Nintendo Switch. Recent, compania a spus că jocul va veni pe alte platforme pe 10 iulie 2018. Cu toate acestea, data de lansare a fost schimbată astăzi.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy vine acum pe Xbox One și alte platforme pe 29 iunie. Nu este clar de ce Activision a decis să lanseze jocul cu câteva zile mai devreme, dar este o veste grozavă pentru cei care care au așteptat atât de mult. Nouă dată de lansare a fost transmisă prin contul oficial de Twitter al jocului.

Crash l-a învins pe N. Tropy și oferă fanilor darul timpului! Atunci. Sane Trilogy se lansează devreme pe noi platforme -- 29 iunie 2018! poza.stare de nervozitate.com/cbMtgUGBmM

— Crash Bandicoot (@CrashBandicoot) 10 mai 2018

Colecția include Crash Bandicoot original, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back și Crash Bandicoot Warped. Toți trei sunt considerați ca fiind unii dintre cei mai buni jucători de platformă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Crash Bandicoot

Dr. Neo Cortex are un plan de preluare a lumii și vrea să creeze animale modificate genetic pentru a-și îndeplini dorința. Pentru a-și crea slujitorii, Cortex răpește cât mai multe animale. Din păcate, iubita lui Crash Bandicoot se întâmplă să fie una dintre victimele sale. Jucătorii preiau controlul lui Crash în timp ce el aleargă, sare și se învârte prin treizeci de niveluri de acțiune intensă pe trei insule australiene diferite. Numai tu poți ajuta pe Crash să salveze animalele, prietena lui și să-l înving pe Dr. Planul lui Cortex.

Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back

Răul Dr. Neo Cortex s-a întors, dar de date aceasta cere ajutor de la nemesisul său, Crash Bandicoot. Acesta este doar un plan concomitent pentru a-l atrage pe Crash în următorul experiment nenorocit al lui Cortex? Poate Crash să câștige din nou sau se va alătura grădinii zoologice fără minte a lui Cortex? Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back oferă medii mai mari, animații noi și o mulțime de personaje pline de culoare. Una dintre cele mai mari completări în acest joc au fost pachetele cu jet care i-au permis lui Crash să navigheze la niveluri de gravitație zero.

Crash Bandicoot Warped

Spre deosebire de jocurile anterioare, Crash Bandicoot Warped este o aventură care se îngrijește în timp. Prezintă un mod de joc nou, cum ar fi scufundări, mersul pe o motocicletă și chiar zborul în avion. juca, de asemenea, ca personajul preferat al fanilor, Coco! voi să galopați de-a lungul Marelui Zid Chinezesc pe un tigru sau să mergeți la extrem pe schi. Jucătorii trebuie să-și demonstreze abilități cu noi abilități precum „Body Slam”, „Super Slide” și „Death-Tornado Spin”. În cele din urmă, toți inamicii noi includ șefi precum Dingodile și, desigur, revenirea unor favoriți precum Tiny.

timpul precomanda Crash Bandicoot N. Sane Trilogy pentru Xbox One pe Amazon sau Microsoft Store pentru 39 USD.99. Jocul acceptă și Xbox One X.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft Store

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here