Numărând ulei și prind câteva clipuri, aplicații Sleep pentru telefonul tău Windows


Rezumatul aplicațiilor de repaus din Windows Phone Central

Așa cum punem Windows Phone pe încărcător pentru a-și reîncărca bateriile, să dormim bine acest modul nostru de a reîncărca. Săptămâna aceasta, pentru Luna Fitness-ului, ne-am concentrat pe aplicații de somn și accesorii care pot ajuta la relaxare și la odihnă productivă.

Așa că se potrivește ca rezumatul nostru săptămânal să prezinte sau colecție de aplicații de somn și relaxare. Avem câteva generatoare de sunet pentru a vă calma spiritele, un calculator de somn și un ceas deșteptător pentru a ne asigura că nu trecem lucrurile datorate.

Există multe asemănări între aceste aplicații dacă am ratat aplicația preferată de somn sau relaxare, nu ezitați să trimiteți în comentarii.

Dormi (gratuit): Sleep este un generator/mixer de sunet care este amenajat atractiv. Aplicația include douăsprezece sunete de bază cu sau colecție de sunete de accent. Sunetele de bază includ ploaie, foc, ceas, vânt, păsări, liniște, ventilator, ocean, flux, conducere, zgomot alb și oraș.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

De asemenea, puteți alege un pachet premium (1 USD.29) pentru a adăuga șase sunete suplimentare.

Sleep are o funcție de cronometru cu durata prestabilite de cronometru cuprins între 5 și 90 de minute. Există un control independent al volumului pentru sunete, iar sunetele individuale pot fi fixate pe ecranul de pornire pentru un acces ușor.

Sleep este o aplicație gratuită, fără reclame, pe care o puteți găsi aici în Windows Phone Store.

Bug de somn (gratuit/1 USD.99): Sleep Bug este o altă opțiune de generator de sunet pentru Windows Phone, care oferă douăzeci și două de scene (versiunea gratuită are doar unsprezece), șaptezeci și opt de efecte sunt diferite și mai mult de trei sute de sunete diferite. Bine... cele peste trei sute de sunete includ păsările, mașinile, instrumentele muzicale etc. dar este încă o colecție impresionantă de sunete.

Scenele variază de la plajă la junglă la vreme la groază (fantome, bufnițe, scaun care scârțâie) include o mână de sunete de accent care pot fi adăugate și în amestec.

Fiecare scenă are imagini de fundal de calitate și afișează date și ora curente. Sleep Bug are o funcție de cronometru cu timpi prestabiliți care variază de la 3 la 120 de minute, împreună cu un control intern al volumului.

Sleep Bug este aplicație gratuită, fără să folosiți pentru telefonul dvs. Windows, să vă îngrijiți sau să găsiți aici în Windows Phone Store. Sleep Bug Pro are cele douăzeci și două de scene, rulează în prezent 1 USD.99 și poate fi găsit aici în Magazin.

Melodii de relaxare (gratuit): Mai avem un generator de sunet la rândul său, Relax Melodies. Relax Melodies are o interfață interesantă, cu patruzeci și unu de sunete înșirate la fel ca clopoțeii de vânt. Doar atingeți sau pictogramă de sunet pentru a începe relaxarea. amestecă până la șase sunete individuale și le poți salva ca favorite pentru o referire ușoară.

Împreună cu generatorul de sunet, Relax Melodies are o funcție de cronometru cu timpi personalizabili sau prestabiliți (5-90 de minute), volum independent și acces la un blog de somn. Aveți și două frecvențe de bătaie binaurale.

Relax Melodies este o aplicație gratuită, acceptă Windows-ul tău, pentru telefonul telefonului, poți găsi aici. Există, de asemenea, Relax Melodies Premium, fără reclame, care rulează în prezent 2 USD.99 și are optzeci și două de sunete și șase frecvențe de bătăi binaurale. puteți găsi o versiune premium de Relax Melodies aici în Windows Phone Store.

Sleep Timer (gratuit/$.99): Deși avem o selecție frumoasă de generatoare de sunet pentru telefoanele noastre Windows, care să nu ajute să nu ne relaxăm și să adormim, cât de mult ar trebui să dormim?

Sleep Timer este un calculator de somn care vă ajută să determinați durata potrivită a somnului.

Aplicația are două pagini principale, Now și Morning. Pagina Acum afișează orele de trezire care vă vor permite să dormiți cantitatea potrivită dacă vă culcați acum. Pagina de dimineață vă permite să introduceți ora din zi în care aveți nevoie și pentru a vă trezi, la rândul său, vor fi generate o serie de ore de culcare pentru a vă permite să dormi suficient.

În partea de jos a ecranului, puteți regla calculatorul în funcție de cât timp veți avea nevoie pentru a adormi. Sleep Timer are, de asemenea, o secțiune de referință pentru a explica teoria din spatele determinării perioadelor de somn.

Dacă sunteți curios dacă dormiți suficient sau trebuie să dați seama ce ora de culcare va genera cantitatea potrivită de somn, Timer-ul de merit să aruncați o privire. Există o versiune de încercare disponibilă cu versiunea completă care rulează $.99. puteți găsi Sleep Timer aici în Windows Phone Store.

Ceas de noapte și muzică (proba/2 USD.99): Night Clock and Music îmi amintește de vechea interfață de utilizator HTC Sense din zilele Windows Mobile. Este un ceas cu alarmă care are unsprezece stiluri de ceas, afișează vremea și vă permite să redați muzică în flux, precum și să redați melodii din biblioteca dvs. de muzică la bord și are o generație de sunet cu o selecție frumoasă de sunete de relaxare.

Adăugați un cronometru de somn, o alarmă multifuncțională, o amânare personalizată și ceasul de noapte, iar muzica nu este o aplicație proastă pentru ceas cu alarmă. O problemă totuși....Afișajul acceptă doar orientarea peisajului pentru vizualizarea ceasului și meniuri (setări, alegerea muzicii etc.) acceptă doar orientarea portret. Există o eroare (cel puțin pe Lumia mea 920) care împiedică vizualizarea ceasului în mod normal după ce vizualizați un ecran.

Rezultatul este o vedere parțială a ceasului care caută să se ajusteze la orienta portret.

Dacă dezvoltareatorul poate remedia această eroare cu următoarea actualizare, Night Clock and Music va fi o aplicație de ceas foarte drăguță. a fi în siguranță, încercați versiunea de încercare gratuită, susținută pentru înainte de a plăti 2 USD.99 pentru versiunea completă.

puteți găsi ceasul de noapte și muzică aici în Windows Phone Store.

Există o mulțime de aplicații orientate spre somn în Windows Phone Store și, deși oferă multe caracteristici similare, acestea par să iasă în evidență pentru noi. Bug-uri și tot.

Mai avem o săptămână de Luna Fitness în jurul acestor părți și săptămâna viitoare, căutați-ne să nu ne concentrăm pe aplicați Health Vault și Livescape de la Microsoft, care să acopere întregul gambit la subiectele de fitness. În ceea ce privește aplicațiile de somn, dacă nu am ratat preferatul, nu ezitați să împărtășiți mai jos în comentarii.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here