Ar putea Halo Infinite să fie o platformă „infinită”?? Phil Spencer sugerează o experiență în curs de desfășurare

Sursa: 343 Industries / Xbox Game Studios

Ce trebuie sa stii

 • Halo Infinite este următoarea mare intrare în franciza Halo.
 • Vorbind cu Polygon, Phil Spencer a sugerat că Halo Infinite va fi ceva asemănător unei platforme în desfășurare.
 • Conform surselor Windows Central, jocul multiplayer poate fi complet gratuit.
 • Halo Infinite este programat să se lanseze împreună cu Xbox Series X în vacanța 2020.

Halo Infinite este cu ușurință cel mai mare titlu viitor de la Xbox Game Studios. O mare parte din ceea ce s-a putut acum a fost 343 Industries concentrat pe o repornire spirituală care se bazează pe începuturile lui Halo. Cu toate acestea, forma exactă pe care o va lua jocul după lansare ar putea fi foarte diferită de titlurile tradiționale Halo. Pentru tot ce știm până acum despre Halo Infinite, mergeți aici.

Phil Spencer, vicepreședinte executiv pentru jocuri la Microsoft, a vorbit recent cu Polygon despre modul în care 343 Industries a învățat ca studio. Comentariile sale au oferit, de asemenea, câteva perspective interesante, chiar dacă criptice, despre tipul de joc care va fi Halo Infinite.

„S-a învățat o mulțime în studio despre ce înseamnă de fapt să ai o colecție, genul de totalitate a știrilor și poveștilor și experienței Halo în interiorul unei lumi Halo, a unei interfețe de utilizare Halo și a platformei, „, a spus Spencer. „Pe măsură ce 343 a trecut prin această călătorie, au văzut unele dintre beneficiile de a nu solicita lor noștri să ia o decizie între „Vreau să joc pe acesta sau pe altul”?' Simt că într-un fel, jocurile aproape concurează între ele. Vedeți asta cu unele dintre francizele anualizate care există - care în mod clar. la o versiune nouă. a jocului tău. Cred că, pe măsură ce jocurile de noroc au evoluat, există o viziune că „clienții noștri sunt clienții noștri și ar trebui să-i respectăm acolo unde sunt.' Este similar cu mesajul nostru Xbox și cred că veți vedea că în ceea ce privește modul în care se vorbește despre Infinite - chiar și structura jocului în sine."

Având în vedere acest lucru, este posibil ca Halo Infinite să primească asistență extinsă după lansare, transformând Halo într-o platformă în loc de doar un joc. Acest tip de abordare a serviciului ar avea cu siguranță sens într-o epocă a titlurilor masive în desfășurare. Este, de asemenea, în concordanță cu unele zvonuri neconfirmate pe care le-au dezvăluit surse apropiate Windows Central, inclusiv posibilitatea puternică ca multiplayer-ul lui Halo Infinite să fie free-to-play, nu spre deosebire de modul în care Call of Duty. : Warzone este disponibil fără accese. Call of Duty: Modern Warfare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Xbox Games Showcase din 23 iulie va dezvălui în sfârșit ceea ce este în magazin cu Halo Infinite. Chiar dacă se pune accentul pe afișarea campaniei, nu am putea face totuși sau idee despre cum acest titlu este o platformă care va crește în timp. Halo Infinite și Xbox Series X aștept să fie lansate un moment dat în vacanța 2020.

Cel mai bun din ambele lumi

Abonament Xbox Game Pass Ultimate pe 3 luni

Xbox Game Pass și Xbox Live Gold într-unul

Xbox Game Pass vă oferă acces la peste 200 de jocuri pentru o taxă lunară. Xbox Game Pass Ultimate adaugă și Xbox Live Gold la pachet, astfel încât să puteți juca online cu prietenii. Chiar acum, puteți alege un abonament de trei luni la un preț avantajos.

 • 45 USD la Microsoft Store
 • 45 USD pe Amazon
 • 45 USD la Best Buy

Xbox Series X/S

Principal

 • Xbox Series X: Tot ce știm
 • Cele mai bune jocuri care vin pe Xbox Series X/S
 • Lista specificațiilor Xbox Series X
 • Care este data lansării Xbox Series X?
 • Cât costă Xbox Series X?
 • De ce nu poți precomanda încă Xbox Series X
 • Cele mai bune căști Xbox Series X

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here