Contract Killer stabilește obiectivul pentru Xbox Live pe Windows Phone săptămâna aceasta

Gata pentru un alt joc Xbox Live freemium săptămâna aceasta? Vești bune atunci, pentru că Contract Killer de la Glu Mobile se lansează miercuri (dacă nu cu câteva ore mai devreme). Astăzi, lansăm în exclusivitate trailerul versiunii Windows Phone.

Contract Killer este un joc de sniping la persoana întâi în care este titularul preia misiuni secrete pentru o varietate de clienți.  El va alege dintre zeci de puști de lunetist, mitraliere și alte favorite ale NRA pentru a-și trimite inamicii. Fiecare misiune prinde viață într-un mediu 3D realist populat de mai mulți oameni. Găsiți ținta potrivită, glisați pentru a îndrepta arma, stabilizând-o dacă este necesar și apăsați Foc pentru a strica ziua celui rău.

Fiecare misiune costă o anumită cantitate de energie de preluat. Energia se restabilește în timp, dar puteți cumpăra și gustări cu Microsoft Points și puteți reveni imediat în acțiune. Ca și în cazul Gun Bros și Bug Village, PDLC aici este complet opțional și vă permiteți să treceți mai repede prin joc. Doar cumpărați ceva dacă vă place jocul sau cheltuiți nimic dacă nu vă place.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Contract Killer va ajunge pe Marketplace miercuri, 18 iulie. La fel ca Gun Bros, este gratuit și include 200 de realizări în valoare de GamerScore.

Asta nu duce la elefantul din camera

Săptămâna trecută, Gun Bros, shooter-ul duble de la Glu Mobile, a avut un început dificil. Jocul este afectat de timpi de încărcare excesivi, probleme de rețea și alte erori. Este păcat pentru că dacă te uiți peste probleme, Gun Bros creează de fapt dependență și sunt câteva caracteristici sociale grozave.

Glu este cu probleme de siguranță conștient de aceste cu jocul. Ei lucrează cu Microsoft pentru a le rezolva cu o actualizare cât mai curând posibil. Un număr mic de jucători au raportat, de asemenea, că au dispărut articole din inventarele lor. Din fericire, articolele Gun Bros pot fi restaurate indiferent de sosirea actualizării. Doar trimiteți un bilet pe site-ul de asistență pentru achiziționarea de Glu și vă vor avea grijă de dvs.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here