Continuitate: Unde este acum și speranțele și visele noastre pentru viitor

Continuitatea este una dintre noile caracteristici majore ale noilor sisteme de operare Apple, iOS 8 și OS X Yosemite, și nu vă îngrijiți că mai bine tema de „integrare” a Apple. Vă permite AirDrop aproape orice între iPhone, iPad și Mac. Face hotspot-uri disponibile instantaneu. Vă transmiteți apelurile telefonice și SMS-urile/MMS între iPhone și iPad sau Mac și înapoi. Și vă permite să transferați activitatea între toate dispozitivele dvs. Cu toate acestea, pentru tot ce face Continuity, este încă o versiune 1.0. Asta înseamnă că există unele frustrări, dar și multe speranțe, vise și dorințe pentru viitor. Aici sunt ei!

Folosești Continuitate?


Petru: Da, dar nu îl folosesc atât de mult pe cât îmi place, pentru că suportul nu este încă disponibil de la terți. Dar, ca o caracteristică de bază a iOS 8 și OS X Yosemite, care este acceptată de aplicațiile de bază Apple, mi se pare foarte utilă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult


Aliat: Folosesc apelurile Continuity în mod regulat. Îmi place să pot răspunde la apeluri telefonice pe iMac-ul meu și să răspund la un SMS obișnuit de oameni ciudați cu Android, fără a fi nevoie să-mi întrerup gândurile. Mi-ar plăcea să-l folosesc pentru Mail, dar fluxul meu de lucru ciudat este o problemă. Folosesc Mailbox pe Mac-ul meu și aplicația implicită Mail pe iPhone și iPad, ceea ce, evident, îmi creează o problemă.


Rene: Sunt cu Ally și Peter. Nu folosesc Handoff atât de mult pe cât aș dori, pur și simplu pentru că încă nu sunt suficiente aplicații care îl acceptă. Momentan este în mare parte pentru Safari și Mail, când să continui să citesc sau să scriu în timp ce mă îndepărtez de Mac și vreau să plec cu iPhone-ul meu. Folosesc AirDrop nu numai cu prietenii și familia, ci și pentru a trimite fișiere de pe iPhone pe Mac. Instant Hotspot a făcut ca munca de la cafenele să fie o plăcere. Apelul și releul SMS/MMS este ceva pe care îl folosesc foarte mult. Nu am mulți prieteni cu bule verzi — sunt toți pe iMessage! — dar a putea răspunde la ele — ok, Phil — de pe Mac-ul meu este excelent.


Ren: Vreau să folosească Continuity mai mult decât cred că o folosesc de fapt în fiecare zi. Cred că este o caracteristică pe care încă trebuie să o integrez pe deplin în fluxul meu de lucru pentru ca aceasta să devină naturală și încă nu este suficient de disponibilă pentru a fi imediat confortabilă pentru mine. Mi se pare că îl folosesc mult mai mult iOS pe Mac (pentru lucruri precum Mail, Messages, Safari și aplicația terță parte Pixelmator) decât o fac invers - în parte pentru că cred că indicatorul de continuitate al Dock-ului este puțin vizibil. decât ecranul multitasking ascuns la iOS sau pictograma Ecran de blocare.

Care este aplicația ta preferată pentru Handoff?


Rene: Vreau să fie Pixelmator, dar pe Mac încă sunt prins de ani de memorie musculară Photoshop. Handoff, totuși, este caracteristică suficient de transformatoare sau acum trec prin procesul de a mă înțărca de Adobe, astfel încât să poată profita de ea. (Este aproape la fel de incomod cum era trecerea de la Corel la Adobe în anii 90, dar mult mai distractiv.) În acest moment, îmi plac foarte multe aplicații iWork. Chiar zilele trecute m-am îndepărtat de iMac-ul meu, mi-am luat iPad Air 2 și am continuat să lucrez cu Keynote pe canapea. Trecerea de la mouse la multitouch nu numai că a schimbat contextul, dar a deblocat idei.


Aliat: Sunt ca Rene și am Photoshop înrădăcinat în viața mea. Încă nu am încercat să mă retrag, dar Pixelmator îmi face să vreau. Nu am găsit o mulțime de aplicații pe care le folosesc în mod regulat care să accepte Handoff, ceea ce este păcat. Sper că asta se va schimba în viitorul apropiat.


Ren: Mă voi alătura refrenului Pixelmator, pentru că cred că este foarte tare. Voi prefera întotdeauna un ecran tactil unui mouse când vine vorba de lucrări video, audio sau foto - despre feedback-ul tactil se simte mai natural când vine vorba de acele zone - și Pixelmator este aplicația perfectă pentru asta. Cu un cititor de cameră Lightning pe card SD, pot importa imagini directe de pe DSLR-ul meu și le pot edita în Pixelmator, apoi pot trimite produsul finit pe Mac-ul meu pentru ultimele modificări și export. Îmi place foarte mult fluxul de lucru și felul în care se încorporează iPad-ul meu.


Petru: Ar trebui să încercați tastatura Continuity. Este o aplicație pe Mac-ul meu care îmi permite să formeze numere de telefon de pe iPhone-ul meu conectat fără să le stochez ca să contactezi să deschid aplicația FaceTime și să faci manual.

Ce zici de Continuitate te frustrează?


Petru: Lipsa de consecvență este cu adevărat înnebunitoare. Uneori, funcțiile Continuity funcționează impecabil pentru mine, uneori trebuie să raporteze dispozitivele pentru a face să funcționeze, uneori trebuie să mă conecteze și să mă deconecteze de la iCloud pentru a le face să funcționeze corect. Am impresia că nu este complet copt.


Ren: Dacă Apple Continuity „ar fi funcționat” așa cum visează, ar fi minunat. Dar există probleme tehnice și dispozitive incompatibile - am fost oprit Continuity pentru că nu am actualizat OS X la 10.10.1 lansare. Un instrument de depanare a continuității (în ceea ce privește Diagnosticarea rețelei pe OS X) care spunea „Oh, hei, dispozitivele trebuie să-și actualizeze versiunea de sistem” sau „Nu văd acest dispozitiv prin Bluetooth” sau „Tu” „Folosiți”. ceva prea vechi pentru Handoff” ar face minuni în atenuarea frustrărilor de conexiune.


Aliat: Eu personal nu am avut multe probleme cu Continuity, dar știu că, din multe detalii despre depanare, sunt în minoritate. Nu sunt un fan al modului în care releul de apel poate suna mult timp după ce răspund la unul dintre dispozitivele mele. Apoi, din nou, aceasta este o problemă care a afectat FaceTime de când îmi amintesc.


Rene: Este deosebit de grozav când utilizați AirPlay și dintr-o dată Apple TV începe să sune! Nu am avut probleme cu Continuity, nici măcar în beta. Acestea sunt spuse, Continuitatea este un proces complex care implică o mulțime de părți în mișcare, inclusiv Bluetooth Low Energy, Wi-Fi peer-to-peer, serviciul Apple Push Notification și iCloud - și uneori acele părți nu se joacă împreună cu succes. Asta face ca diagnosticarea problemelor să fie dificilă.

Ce ți-ar plăcea să vezi de la Continuity în viitor?


Petru: Fiabilitate și consecvență mai bune pe tot procesul; o mai bună depanare pentru atunci când lucrurile merg prost. Și sprijin mai larg din partea dezvoltatorilor terți.


Aliat: O experiență mai consistentă și mai de încredere. Chiar dacă nu am avut multe probleme, știu bine că alții au. Comutarea întrerupătoarelor și repornirea tuturor lucrurilor nu este o experiență de utilizator foarte bună și sperăm că este ceva ce Apple va aborda înainte de a adăuga mai multe funcții la mix.


Rene: Asta e tot, întorc această masă rotundă chiar acum și îi conduc pe Peter și Ally acasă! Aceasta ar trebui să fie partea în care visăm vise minunate și îndrăznețe despre viitor. Aceasta ar trebui să fie partea în care poftim Handoff pentru iTunes și Apple TV, astfel muzica, emisiunile TV și videoclipurile noastre pot trece de la dispozitivul la fel cum facem noi. Unde iLife nu permite să schimbăm editarea videoclipurilor, fotografiilor și muzicii între iPhone-urile, iPad-urile și Mac-urile noastre. Unde Camera releu nu permite să facem fotografii și videoclipuri pe un dispozitiv de pe altul și unde Instant Screen Share îmi permite să controlezi unul de la altul. Asta ar trebui să fie partea asta, corect, Ren?


Ren: da! Adică, mi-ar plăcea să văd sau fiabilitate mai bună de la Continuity în viitor - cine nu vrea ca caracteristicile lor interesante, în stil science-fiction, să funcționeze mai bine? Dar vreau și mai multă creativitate din partea producătorilor de aplicații terți și Apple deopotrivă. Pixelmator este un exemplu grozav de aplicație care începe să se joace în domeniul profesionist; ce zici de Final Cut Pro pentru iPad, Cupertino? (Deși, sincer, m-aș mulțumi cu o versiune de iMovie care ar putea sincroniza proiecte între desktop și mobil.) Sau Continuity cu Xcode? (Imaginați-vă cât de tare ar putea fi un Xcode bazat pe module pentru iOS.) Pare o caracteristică potrivită pentru profesioniștii creativi - oameni care, prin natura lor, încep să lucreze pe teren, mai degrabă decât biroul. Sunt sigur că dezvoltatorii de aplicații lucrează din greu și încrucișăm degetele, vom vedea mai multe magie de continuitate care vor apărea în anul următor.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here