Continuarea pe PC dispare, dar Microsoft Edge poate umple golul

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Continuați pe PC vă permite să mutați cu ușurință activitățile browserului mobil pe computer.
  • Funcția dispare stabilit cu 27 iulie 2021.
  • Microsoft Edge poate fi gata să umple golul de caracteristică.

Continuați pe PC și-a început viața ca o caracteristică celebră construită în jurul ideilor de „ce ar fi dacă ați putea continua fără probleme activitățile de navigare pe web Android sau iOS pe computer?„Este o caracteristică care a servit multor oameni în ultimii câțiva ani, dar toate lucrurile bune trebuie să se încheie și să pară că sfârșitul Continuare pe PC este 27 iulie 2021.

Descoperit de Tom James pe Twitter, Continue on PC a primit o dată de expirare.

Aceasta a fost o funcție grozavă @MicrosoftEdge - cel puțin atunci când a funcționat, ceea ce nu a fost întotdeauna cazul. Acum se pare că dispare. Prea rău. Cel puțin mai avem Colecții. FYI @bdsams @thurrott pic.stare de nervozitate.com/BJT1IzHBZL

— Tom James (@tom_james) 23 iunie 2021

Dar toată speranța nu este încă pierdută! Foarte recent, Microsoft Edge a început să testeze o funcție de trimitere a fișierelor care poate funcționa funcționalitatea Continuați pe PC.

După cum a scris știrile noastre Sean Endicott, „în acest moment, puteți folosi doar pentru a trimite o filă de la Edge (stabil) de pe desktop pe un alt PC sau către Edge Canary sau Dev pe dispozitive mobile”, continuând să menționeze. că el a putut să trimită fișierul pe computerul său pe dispozitivul său Android echipat cu Edge Canary. Cu toate acestea, el a spus că a fost un proces care nu seamănă cu execuția unui produs finit.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Chiar dacă este o lucrare în curs de desfășurare, care nu este încă disponibilă pentru toată lumea (sau chiar pentru mulți oameni), merită să acorde atenție. Este un început pentru a umple golul Continuare pe PC va pleca. Va fi capabil să se potrivească cu capacități caracteristici de ieșire sau să le depășească?? S-ar dacă ați văzut că Edge da căuta în mod obișnuit să-și construiască reprezentantul ca browser definitiv, luând funcții despre care sunt deja cunoscute și au ajuns-le.

Continuați pe Edge

Microsoft Edge

Păstrați file curgătoare

Edge se îmbunătățește mereu, iar cea mai recentă funcție de trimitere a fișierelor este un exemplu excelent al devotamentului său de a adăuga funcții pe care oamenii le doresc. Deși această funcție este încă în testare, se va avea timpul, așa cum fac majoritatea funcțiilor Edge aflate în desfășurare.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la Microsoft (Beta)
  • Gratuit la Microsoft (Dev)
  • Gratuit la Microsoft (Canary)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here