Reuniunea comitetului Congresului pentru a discuta despre confidențialitate în urma recentelor scurgeri de informații despre nud”,

Un comitet consultativ al Congresului va face joi primul pas pentru a discuta ramificațiile legale ale protecției confidențialității pe internet. Îndemnul recent hack-uri care au dus la scurgerea de fotografii nud ale celebrităților, cum ar fi cazul de mare profil care o implică pe actrița Jennifer Lawrence, Comitetul Consultativ al Congresului pentru Internet pentru a discuta subiectul confidențial și remediile legale împotriva hackerilor, site-ul urilor web și celor care care au participat la acestea. porno răzbunare.

Într-o sesiune intitulată „Fotografiile piratate ale lui Jennifer Lawrence: A „Crimă sexuală”?„Bazele juridice ale imaginilor private expuse digital și ce trebuie să știi Congresul”, comitetul consultativ, care este format din membri ai sectorului privat și nu este un organism guvernamental, se va întreba ce remedii, dacă există deloc, obișnuită. cetățenii vor avea împotriva persoanelor care pirata, scurg sau vând fotografii private.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pentru a implica publicul și pentru a obține acoperire, comitetul va folosi hashtag-ul #exposedphotos pe Twitter, așa că asigurați-vă că vă alăturați discursul mâine.

Sursa: Comitetul consultativ al Congresului Internet Caucus; prin CNET

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here