O privire mai atentă la Microsoft Launcher 5.1 pentru noi funcții Android

Microsoft Launcher 5.1 aceasta următoarea actualizare mare pentru lansatorul Android de la Microsoft, care include câteva funcții și au putut să nu demne de remarcat, care să faci o lansare completă. Actualizarea este să testeze beta cu utilizatorii și este de așteptat să fie livrată oficială când va în următoarele câteva săptămâni. Să treceți cu cele mai notabile, practic, nu vă îngrijiți în următoarea actualizare Microsoft Launcher.

Cu Microsoft Launcher 5.1, Microsoft introduce în sfârșit sincronizarea Sticky Notes între computer și telefon cu Microsoft Launcher. crea și edita note lipicioase deja existente cu aceleași opțiuni de formare și culoare, care vor apărea apoi pe computer sau telefon prin sincronizarea cu contul Microsoft. Este grozav să aveți toate notele adezive sincronizate disponibile în Feed-ul dvs. pentru a le vizualiza dintr-o privire când sunteți în deplasare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pe lângă noua integrare Sticky Notes, Microsoft oferă și suport pentru To-Do și pentru Microsoft Launcher. Wunderlist nu mai este singurul serviciu de listare care se leagă de Microsoft Launcher. Acum puteți vedea toate sarcinile Microsoft To-Do în Feed-ul dvs. și puteți crea sarcini existente cu doar câteva atingeri fără a intra în aplicația To-Do. Dacă sunteți utilizator Microsoft To-Do, vă vor plăcea integrările care se fac aici în Microsoft Launcher.

Noi funcții de sănătate digitală

Microsoft a introdus, de asemenea, o nouă caracteristică Digital Health, încorporată direct în Microsoft Launcher, care urmărește utilizarea aplicației și deblochează. La fel ca și funcția Digital Wellbeing de la Google sau Apple Screen Time, Digital Health din Microsoft Launcher vă oferă o imagine de ansamblu pe zi sau să folosiți telefonul dvs., inclusiv timpul de accesare a ecranului și numărul de ori când deschideți. și cheltuiți în anumite aplicații. Din păcate, urmărirea Microsoft nu vine cu nicio caracteristică de blocare.

Funcția Digital Health vine, de asemenea, cu un nou widget pe care îl puteți îngriji pe ecranul de pornire, care vă oferă timpul de activare a ecranului dintr-o privire. Dacă apăsați pe acesta, veți ajunge la widgetul dedicat Digital Health, oferă mai multe detalii despre modul în care vă folosiți telefonul. Îmi place atât de mult această funcție, dar mi-aș dori să vină cu capacitatea de a bloca aplicații după o anumită perioadă de utilizare. Poate că asta va fi introdus în următoarea actualizare mare.

Hey Cortana este, de asemenea, activată acum când utilizați Microsoft Launcher în Statele Unite. Când sunteți în lansator, strigătul comenzii „Hei Cortana” va invoca versiunea Cortana a Microsoft Launcher, permițându-vă să faceți lucruri cum ar fi să verificați vremea sau să aprindeți luminile fără a fi nevoie să vă folosiți mâinile. Această funcționalitate este oarecum limitată, totuși, deoarece funcționează numai atunci când telefonul este deblocat și nici o aplicație nu este deschisă. Mi-ar plăcea să văd un mod de ascultare mereu în care a funcționat Hey Cortana, indiferent dacă Microsoft Launcher era sau nu pe ecran.

Îmbunătățiri utile Cortana

În Statele Unite, cardul Cortana în sine va afișa informații despre navetă și trafic, ceea ce oferă cardului un pic mai mult scop în feed. Anterior, cardul Cortana stătea fără a face nimic decât dacă aveai un mesaj SMS necitit. Este minunat să vezi că Microsoft continuă să se concentreze pe Cortana pe PC și telefoane în an, iar integrarea în Microsoft Launcher este întotdeauna apreciată. Degetele încrucișate Mai multe funcții Cortana încep să fie lansate pe mai multe piețe în curând.

În plus, există, de asemenea, un nou card de sfaturi, care este excelent pentru cei nou la Microsoft Launcher. Vă oferim o mulțime de idei și vă ajutați să configurați Microsoft Launcher după bunul plac, inclusiv lucruri precum activarea insignelor de notificare, personalizarea feedului și multe altele.

Din păcate, Microsoft Launcher îi lipsește încă o animație apropiată la ieșirea din aplicații în cea mai recentă versiune beta. Poate că acest lucru va apărea înainte de 5.Se livrează 1 versiune, dar închiderea unei aplicații este foarte supărătoare și nu se potrivește cu animația care are loc atunci când atingeți pictograma unei aplicații pentru a o deschide. Acea animație este plăcută și netedă, iar animația apropiată pur și simplu nu este. De asemenea, am observat că, uneori, zona barei de navigare nu se estompează când aluneci între Feed-ul tău și ecranul de pornire. Aceasta este doar o eroare minoră a UI care sunt sigur că va fi remediată în timp util.

În general, Microsoft Launcher 5.1 este o actualizare excelentă, care include o mulțime de funcții noi, care sunt o completare binevenită la experiența Microsoft pe ecranul de pornire pe Android. Dacă ați amânat să încercați Microsoft Launcher pe telefon, vă recomandăm cu siguranță să oferiți 5.1 actualizare o încercare. Este disponibil acum în versiunea beta și probabil să fie lansat în versiunea stabilă în câteva săptămâni.

Descărcați Microsoft Launcher de pe Google Play

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here